Kadaň s Crashers prohrála na nájezdy

Redakce | 06.09.2024 | |

Kadaň s Crashers prohrála na nájezdy

C h e m n i t z / K a d a ň - K poslednímu přípravnému utkání odcestovali kadaňští hokejisté do Chemnitz. I když se jednalo o generálku, Kadaň nenastoupila v kompletní sestavě. Po dvou třetinách byl stav 0:1, ve třetí třetině padly další tři branky a stav byl vyrovnaný 2:2. V nájezdech byl úspěšnější soupeř a Kadaň tak končí přípravu prohrou 3:2 po samostatných nájezdech. Celkově pak s bilancí dvou výher, dvou proher a dvou proher v nájezdech. Nyní už se mohou Černožlutí soustředit na start 2. ligy, ve kterém 18. září vyjedou na led favorita z Tábora.

 
0.kolo, pátek 6.9.2024
Chemnitz Crashers - Sportovní klub Kadaň  3:2sn  (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
Branky a nahrávky: 42. Rudert (Žižka, Olbrich) 56. Žižka (Rudert, Olbrich), 65. Hála - 18. Klíma (Nekvinda, Vrtek), 44. Vrtek (Nekvinda, Klíma). Vyloučení: 2:7. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 341. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 3:2.
Chemnitz Crashers: Kopp (od 30. Kufa) - Zierold, Olbrich, Schneider, Fischer, Topker, Engel, Žižka, Neudecker - Röher, Hála, Mendel, Franke, Sittel, Rudert, Kneuse, Kiesslink, Werner, Hirsch, Deinats
Sportovní klub Kadaň: Běhula (od 30. Král) - Cestr Vá., Toman, D. Novák, Rykl, Cestr Vo. - Vrtek, Klíma, Nekvinda, Hrdlička, Prihoda, Macháček, Novotný, Vostiňák, Šmejc, Hauptvogel, Konášek, Dautovský

Komentář k zápasu

V posledním přípravném zápasu se svěřenci Miroslava Nováka vydali k zahraničnímu soupeři do německého Chemnitz. K utkání vycestovali kadaňští pouze s pěti obránci, z nichž jeden byl Jan Toman, který před sezónou ukončil kariéru a nyní se věnuje roli kustoda. Na hře se to podepsalo hlavně v přesilových hrách, kterých soupeř hrál sedm, kdežto Kadaň pouze dvě. I přesto, že Severočeši po dvou třetinách vedli 1:0 díky brance Lukáše Klímy, nedokázali zápas dotáhnout k vítězství. V poslední třetině německý tým dokázal využít dvě přesilové hry. Ještě předtím však vsítil branku Vladislav Vrtek - 1:2. V nájezdech byl úspěšnější tým domácích, když si rozhodnutí vzal na bedra Daniel Hála, a Kadaň tak v posledním duelu před startem druhé ligy prohrála s Crashers 3:2 po samostatných nájezdech.
Redakce
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM