Kadaň se představí poprvé doma

Míša Sládková | 10.09.2004 | |

Kadaň se představí poprvé doma

V sobotu 11.9. 2004 se kadanští fanoušci konečně dočkají prvního domácího zápasu. Na svém ledě přivítají Berounské Medvědy, kteří se stejně jako Kadaň budou snažit složit reparát. Oba týmy čekají na svou první výhru a ani jeden se svého síle nechce vzdát.

 

Beroun skutečně pokřtil novou sezónu ohněm. Prvním oficiálním soupeřem se staly České Budějovice, které jsou zvyklé spíše na místo v tabulce extraligy. Před zápasem bylo velmi obtížné odhadovat cíle a sílu Budějovic, nikdo netušil jak moc zasáhla jihočeský tým ztráta působení v nejvyšší české soutěži. Budějovice však vstoupili do nového ročníku výborně. Beroun sice nastoupil na led s odhodláním vyhrát, ale jejich hojné šance nevedly k vytouženému gólu, stav zůstal 4:0 pro České Budějovice a tak po zahajovacím kole I. ligy Medvědi obsazují poslední, 14. místo. Takto si jistě úvodní zápas nepředstavoval ani kapitán týmu, Václav Eiselt, který hodnotil přípravu kladně, je přesvědčen, že mužstvo je dobře připravené na novou sezónu a má předpoklady hrát opět na špičce žebříčku.

Ani Kadaň to neměla v prvním zápase jednoduché. Hned na úvod se kadanští museli přesunout téměř přes celou republiku na led HC Olomouc. Začátek vyšel lépe hostím, když odskočili soupeři o dvě branky. Ani to jim však nepomohlo a několik málo vteřin stačilo Olomouci k dorovnání na stav 2:2, který se nezměnil ani po prodloužení. Kadaň tedy před zápasem s Berounem figuruje ve středu tabulky na 7. – 8. místě.

Soupiska týmů :

Kadaň (poslední zápas): Jež - Hlavatý, Kameš, Kivoň, Klaus, Pospíšil, Řezníček, Štelcich, Vobořil - Derfler, Hlusička, Hubínek -Jabrocký, Kajer, Kreuzmann - Pech, Pelán, Polanský - Stavenský, Tvrdek, Žák.

Berounští Medvědi (poslední zápas): Kopřiva - A. Černý, Vaněček, Ščerban, Braniš, Kašák, Veber, Holub, Ovčačík - Besser, Šinágl, Kukla - Víšek, Eiselt, Křesťan - Horčička, Slížek, J. Novotný - Klimenta, Pabiška, Jech.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM