Kadaňské hokejistky na turnaji “ Hokejové naděje 2008„ v Berouně

Jakub Coufal, Petra Brotánková | 14.04.2008 | |

Kadaňské hokejistky na turnaji “ Hokejové naděje 2008„ v Berouně

Kadaňské hráčky Štěpánka Eibinová (8. tř.), Klára Chmelová (7. tř.), Aneta Ledková (5. tř.), Tereza Brotánková (5. tř.) a Denisa Nešutová (5. tř.) se 6. 4. 2008 zúčastnily turnaje nadějí 2008 v Berouně. Na tomto turnaji se utkaly čtyři týmy hráček do 15. let systémem každý s každým.

 
Tým Sever, za který nastoupila kadaňská děvčata, se sešel poprvé až hodinu před prvním utkáním a přesto všechny hráčky podaly skvělý výkon. Pod vedením trenérské dvojice Jany Pucandlové (Jana Killiánová – bývalá hráčka SK Kadaň) a Jana Brotánka (bývalý trenér žen a mládeže SK Kadaň) porazil tento tým domácí Lvice 4:5 a SK Karvinou 0:3. Týmu Slavia / Kladno dívky ze severu podlehly 4:3 a obsadily konečné 2.místo.

Celý turnaj byl kladně hodnocen jak ze strany pořadatelů, hráček a rodičů, tak i ze strany trenérů jednotlivých týmů, koučů ženské reprezentace či trenérů ženské reprezentace do 18 let.

Velké poděkování patří panu Vavrouškovi z Klášterce nad Ohří, bez kterého by tým Severu vůbec nevzniknul a také panu Roztočilovi z Berouna, který tento turnaj uspořádal.

Konečné pořadí turnaje :
 
           1. Slavia / Kladno
	  2. Sever
	  3. Lvice Beroun
	  4. SK Karviná 
Foto z turnaje zde
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM