Kadaň zajíždí navštívit nového lídra tabulky

Jakub Coufal | 12.10.2007 | |

Kadaň zajíždí navštívit nového lídra tabulky

Aktuální cíl Kadaně zní zkusit zapomenout na domácí nezdar s Mladou Boleslaví z prvního měření sil a pokusit se přivézt nějaké body z Benátek nad Jizerou, současného působiště Boleslavských, kteří se v posledním kole po vítězství nad Chomutovem dostali do čela ligy. V sobotu 13. října se od 17:30 bude hrát zápas, ve kterém můžou Severočeši pouze překvapit. Vzpomeňme například na duel v Chomutově, který vesměs odstartoval "bodovací šňůru" Kadaně. Podobný úspěch by černožluté určitě nakopl k dalším bojům v lize, vždyť na 4. místo nyní ztrácíme jen zásluhou horšího skóre.

 
BK MLADÁ BOLESLAV - SK KADAŇ
12. kolo sobota 13. října 2007 - 17:30
BK Mladá Boleslav 1. liga
Pořadí v tabulce Západ 1. (26 bodů)
* Celková bilance 8-0-2-0
* Bilance doma 4-0-1-0
* Bilance venku 4-0-1-0
Nejvyšší výhra 5:1 (doma s Berounem a H. Brodem)
Nejvyšší prohra 3:4pp (doma s Chomutovem)
Nejproduktivnější hráč Jindra Josef (3+7)
Nejlepší střelec Tomáš Nouza (5+3)
Nejvíce asistencí Jindra Josef (3+7)
Úspěšnost gólmanů Filip Šindelář (94,46%)
Průměr obdržených branek Filip Šindelář (1,69)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. - prohra

Aktuálně z kádru Boleslavských

Formou, kterou by si pro svůj tým přál každý trenér, oplývá momentálně hokejový celek z Mladé Boleslavi. Jak jinak by se dala popsat série 7 výher za sebou a z 10 zápasů pouze 2 prohry v prodloužení? Výborný výkon Boleslavi vyvrcholil v posledním ligovém kole, kdy porazili v Chomutově vedoucí celek tabulky a zároveň se sami po triumfu přesunuli na nejvyšší příčku bodového hodnocení. Momentálně se rekonstrukce boleslavského stadiónu pomalu chýlí ke svému konci a fanoušci z města automobilů tak budou brzy moct opět navštěvovat skutečné "domácí" zápasy v Zlatopramen Aréně. Zápas s Kadaní se však bude hrát v nedalekých Benátkách nad Jizerou.

Poslední ligová klání:

 7. kolo: VRC - MBL 0:3
 8. kolo: MBL - HKR 3:0
 9. kolo: BER - MBL 2:3
10. kolo: MBL - HBR 5:1
11. kolo: CHM - MBL 2:5

Dosavadní vzájemné zápasy

Zcela jasný průběh mělo klání na ledě Kadaně. Hosté přijeli, zastříleli si a spokojeně odjeli s 3 body a vychytanou nulou pro Filipa Šindeláře. Boleslav Severočechy prakticky nepustila k vlastní bráně, domácí byli v útoku bezzubí, a tak se nemohl nikdo divit, když ambiciózní klub lehce vybojoval vítězství 0:4. V současnosti se příliš odlišná situace nečeká. Kadaň sice zlepšila svoji hru, začala pravidelně bodovat, ale nažhavená Boleslav po dobytí čela ligy nebude chtít na vlastním ledě předvést jakékoli zaváhání. Každý bod přivezený z města automobilů by tak byl velikým překvapením.

Sestavy z minulých kol:

SK Kadaň: Hanuljak - Spitzer, Poživil, Pospíšil, Vaněček, Hlubuček, Hlavatý, Brňák, Polanský, Fink, Vrtek, Derfler, Pražák, Duba, Hlusička, Veverka, Kajer, Bauer, Kadlec, Chyba, Kýhos

BK Mladá Boleslav: Šindelář - Bauer, Drábek, Jindra, Lukáč, Macháček, Mazanec, Všetečka, Wagenhoffer - Rumpel, Ivan, Eiselt - Nouza, Král, Gombár - Handlovský, Rod, Gajovský - Sedlák, Sýkora, Mikulík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM