Kadaň hodlá s Rebely bodovat již po páté v řadě

Jakub Coufal | 09.10.2007 | |

Kadaň hodlá s Rebely bodovat již po páté v řadě

Havlíčkův Brod, tým který překvapoval v úvodu ligy, nyní začal častěji tápat. Kadaň, v čele s Hanuljakem, naopak bodovala v posledních 4 kláních. Naposledy 2 přivezené body z ledu Hradce Králové by měly být pro Severočechy výrazným impulsem pro další boje. Černožlutí prokazují, že jejich forma nabírá vzestupných obrátek, což by rádi potvrdili také doma ve středu 10. října od 18:00 proti Rebelům. Případná výhra by znamenala bodové dotáhnutí jak Brodu, tak i 4. pozice, kterou okupuje.

 
SK KADAŇ - HC REBEL HAVLÍČKŮV BROD
11. kolo středa 10. října 2007 - 18:00
HC Rebel Havlíčkův Brod 1. liga
Pořadí v tabulce Západ 4. (14 bodů)
* Celková bilance 4-1-0-5
* Bilance doma 3-1-0-1
* Bilance venku 1-0-0-4
Nejvyšší výhra 4:1 (doma s Kadaní)
Nejvyšší prohra 5:1 (v Mladé Boleslavi)
Nejproduktivnější hráč Vladislav Kubeš (3+11)
Nejlepší střelec Daniel Hodek (7+5)
Nejvíce asistencí Vladislav Kubeš (3+11)
Úspěšnost gólmanů Stanislav Neruda (90,50%)
Dominik Furch (84,31%)
Průměr obdržených branek Stanislav Neruda (3,03)
Dominik Furch (4,03)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. - prohra

Aktuální forma Brodských

Po skvělém úvodu začal Rebelům docházet benzín. Od posledního zápasu s Kadaní dokázali porazit pouze Beroun na domácím ledě. Ve zbylých 5 zápasech vyšli Havlíčkobrodští bodově naprázdno. Aktuální série proher se natáhla již na délku 4 zápasů. Trápení týmu by mohla rozjetá Kadaň využít naopak k protažení vlastní bodovací šňůry. Severočechům napomáhá skutečnost, že Rebelové vyhráli venku pouze jedinkrát a čtyřikrát odešli poraženi. Kadaň by si tak mohla vzít příklad například z Chomutova, Mostu či Mladé Boleslavi. Všichni zmiňovaní si dokázali domácí tvrze bezpečně uhájit před nájezdem houževnatého Brodu, zejména před nejúspěšnějšími útočnými hrozbami Kubešem a Hodkem, kteří dohromady nasbírali 26 bodů v 10 zápasech. První jmenovaný navíc vede tabulku kanadského bodování skupiny Západ, což svědčí o velkém útočném nebezpečí pro všechny obrany, včetně Kadaňské.

Poslední ligová klání:

 6. kolo: HBR - BER 4:2
 7. kolo: CHM - HBR 4:1
 8. kolo: MST - HBR 4:3
 9. kolo: HBR - HKR 1:2
10. kolo: MBL - HBR 5:1

Dosavadní vzájemné zápasy

Kadaň po smolném úvodu ligy dokázala doma přehrát Hradec a s velkým odhodláním zajížděla zopakovat úspěch na led tehdy dobře hrajícího Havlíčkova Brodu. Severočeši v 1. třetině prohrávali 1:0. Rychle se však otřepali, dokázali přidat na tempu a do kabin zaslouženě odcházeli za stavu 1:1. Když v prostřední části Kadaň nevyužila své velké šance, přišli na řadu Rebelové. Domácí začali postupně přidávat branky až do navršení konečného stavu v podobě 4:1. Pro černožluté se tak naskýtá výborná příležitost pomstít "nejvyšší výhru Brodu" v době, kdy se Rebelům příliš nedaří a Kadaň s Hanuljakem v brance ještě neprohrála v základní hrací době.

Sestavy z minulých kol:

SK Kadaň: Hanuljak - Spitzer, Poživil, Vaněček, Pospíšil, Hlubuček, Brňák, Kocek, Hlavatý - Polanský, Fink, Vrtek - Pražák, Kýhos, Duba - Hlusička, Veverka, Kajer - Bauer, Kadlec M., Chyba

HC Rebel Havlíčkův Brod: Furch - Borůvka, Staněk, Šulc, Vyhlídal, Jebavý, Jelínek, Kadlec - Kubeš, Třetina, Holec - Hodek, Malát, Borovanský - Endál, Dušátko, Varga - Kreuzer, Čermák, Ondráček - Sklenář

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM