Energetici se rozjeli, přibrzdí Kadaň hradecký express?

Jakub Coufal | 07.10.2007 | |

Energetici se rozjeli, přibrzdí Kadaň hradecký express?

Co platilo před měsícem, nemusí platit dnes. Přesně to by se dalo říct o formě Energetiků, kteří se v úvodu ligy trápili upracovanou a zbytečně složitou hrou. Hradecký rychlík začal rychle nabírat na obrátkách a v současné době začíná přejíždět ostatní soupeře a stoupat tabulkou do vyšších pater. Kadani nezbývá nic jiného, než se v pondělí 8. října od 18:00 pokusit v Hradci o husarský kousek.

 
HC VCES HRADEC KRÁLOVÉ - SK KADAŇ
10. kolo pondělí 8. října 2007 - 18:00
HC VCES Hradec Králové 1. liga
Pořadí v tabulce Západ 5. (12 bodů)
* Celková bilance 4-0-0-4
* Bilance doma 1-0-0-2
* Bilance venku 3-0-0-2
Nejvyšší výhra 4:1 (doma s Chomutovem)
Nejvyšší prohra 3:0 (v Kadani a Boleslavi)
Nejproduktivnější hráč Petr Domin (5+3)
Nejlepší střelec Petr Domin (5+3)
Nejvíce asistencí Jiří Kadlec (0+5)
Úspěšnost gólmanů Vladislav Koutský (94,44%)
Průměr obdržených branek Vladislav Koutský (2,00)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. - prohra

Aktuální forma Hradce

Zdá se, že váhavý start Energetiků do 1. ligy je již zapomenut. Z 5 posledních klání si Hradec připsal 12 bodů, které ho v tabulce vynesly na současné 5. místo. Jedinou bodovou ztrátu z posledních kol utrpěl Hradec v městě automobilů. Mladá Boleslav v souboji ambiciózních týmů nedala hostům pranic šancí a přesvědčivě zvítězila 3:0. Na druhé straně se Energetikům musel poklonit například Chomutov, či letos překvapivě dobrý Havlíčkův Brod. Ačkoliv je velká síla Východočechů zejména na cizích kluzištích, nebude chtít ani v domácí tvrzi s Kadaní přijít o žádný bodový příděl.

Poslední ligová klání:

5. kolo: BER - HKR 1:2
6. kolo: HKR - CHM 4:1
7. kolo: MST - HKR 4:5
8. kolo: MBL - HKR 3:0
9. kolo: HBR - HKR 1:2

Dosavadní vzájemné zápasy

Trápící se Hradec přijel do Kadaně s cílem konečně bodovat. Ačkoliv měli hosté dostatek vyložených šancí, ke vstřelení branky se nedostali. Jejich složitou a překombinovanou hru Kadaň nahradila jednoduchostí a rychlostí, což se jí vrátilo v podobě vstřelení 3 branek. Po vyrovnaném úvodním dějství přišla rozhodující prostřední třetina, ve které černožlutí vsítili hned 2 branky. Poslední hřebíček do rakve Východočechů přišel po střele Finka v 49. minutě. Kadaň poprvé zvítězila a rovnou s čistým štítem pro Stejskala, konečný výsledek 3:0.

Sestavy z minulých kol:

SK Kadaň: Hanuljak - Spitzer, Poživil, Pospíšil, Vaněček, Hlubuček, Hlavatý, Kocek, Brňák, Polanský, Fink, Vrtek, Pražák, Kýhos, Duba, Hlusička, Veverka, Kajer, Bauer, Kadlec, Chyba

HC VCES Hradec Králové: Koutský (Dušek) - Lesák, Kolář, Táborský, Hendrich, Pazdera, Karlíček - Klement, Haluza, Domin - Kadlec, Sakrajda, Koudelka - Vondráček, Starý, Roubík - Volráb, Klejna, Rákos, Šeda

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM