Přicházejí první odvety, Kadaň míří do Chomutova.

Jakub Coufal | 01.10.2007 | |

Přicházejí první odvety, Kadaň míří do Chomutova.

Tradičním regionálním derby začne Kadaň odvetné zápasy skupiny Západ 1. ligy. Chomutov doma své soupeře vždy přehrál a ani venku se příliš často nemýlí. Z nejbližších soupeřů Kadaně přehráli hokejisté KLH drtivými poměry například Most (8:0) či Beroun (7:0). Zda se Kadaň vzpříčí podobnému osudu se ukáže ve středu 3. října od 17:30 v Chomutově.

 
KLH CHOMUTOV - SK KADAŇ
8. kolo středa 3. září 2007 - 17:30
KLH Chomutov 1. liga
Pořadí v tabulce Západ 1. (17 bodů)
* Celková bilance 5-1-0-0-1
* Bilance doma 3-0-0-0-0
* Bilance venku 2-1-0-0-1
Nejvyšší výhra 8:0 (doma s Mostem)
Nejvyšší prohra 4:1 (v Hradci)
Nejproduktivnější hráč Milan Kostourek (6+4)
Nejlepší střelec Milan Kostourek (6+4)
Nejvíce asistencí Martin Ťupa (2+6)
Úspěšnost gólmanů Luboš Horčička (95,18%)
Průměr obdržených branek Luboš Horčička (1,70)
* výhra - výhra prodl. - remíza - prohra prodl. - prohra

Aktuální forma Chomutova

Když se slova promění v činy, můžou se fanoušci Chomutova hned těšit na každý zápas. Ambiciózní celek po loňské úspěšné sezóně míří na místa nejvyšší i v letošní sezóně. Jeden z nejvážnějších adeptů na extraligu zatím prohrál jen jedinkrát na ledě dlouho se trápícího Hradce Králové. Domácí neporazitelnost či vysoká vítězství nad Mostem 8:0 či v Berouně 7:0 hovoří téměř za vše. Kadaň bude mít v regionálním derby přetěžkou úlohu a každý překvapující bod odvezený z Chomutova by měl převelikou cenu i v konečném zúčtování 1. ligy.

Poslední ligová klání:
3. kolo: BER - CHM 0:7 4. kolo: MBL - CHM 3:4pp 5. kolo: CHM - MST 8:0 6. kolo: HKR - CHM 4:1 7. kolo: CHM - HBR 4:1

Dosavadní vzájemné zápasy

Po 100% letní přípravě Chomutova, který Kadani nic nedovolil jak ve 2 kláních z fotbalového hřiště, tak ve stejném počtu měření sil na ledové ploše, přišlo očekávané 1. kolo nové sezóny.  Favorit na kadaňském stadiónu naznačil své ambice už během 1. třetiny, kterou takřka celou ovládl. Později se hra více vyrovnala, Kadaň přesto vyrovnat nedokázala. Chomutov si aktivnějším přístupem odvezl první 3 body do nového ročníku soutěže po triumfu 1:4.

Sestavy z minulých kol:

SK Kadaň: Hanuljak, (Stejskal) - Spitzer,Poživil, Vaněček, Pospíšil, Hlubuček, Hlavatý, Kocek, Brňák - Polanský, Fink, Vrtek - Pražák, Kýhos, Duba - Postl, Hlusička, Kajer - Bauer, Kadlec, Chyba

KLH Chomutov: Horčička - Révay, Ťupa, Bombic, Trefný, Březina, Černý, Chatrnúch, Malinský - Boušek, Šíp, Polodna - Jíra, Kostourek, Miškovic - Jeslínek, Stehlík, Hašek - Tauš, Heinisch, Havlůj

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM