Další derby na obzoru

Míša Sládková | 21.08.2004 | |

Další derby na obzoru

K tradičním soupeřům v přípravných utkáních již řadu let patří i HC Klášterec nad Ohří. Do předsezónních zápasů je Klášterec zván nejen díky atraktivnosti, které jakékoli derby poskytuje, ale také pro schopnost dokonale prověřit fyzické i kombinační schopnosti domácího celku. Na zápas se můžeme těšit 24.8. od 18:00.

 

Kadaň se s nedalekým celkem chystá už na 8. přípravný zápas, zatímco soupeř má na kontě klání o něco méně, k čemuž dopomohlo i zrušení utkání v Chomutově. Z výsledků je patrné, že se týmy neustále formují a hledají to nejoptimálnější složení. Oba soupeři dokázali několikrát v přípravném období vyhrát, ale také utrpět bolestivou porážku. Klášterec začal „přípraváky“ výhrou nad Karlovými Vary „J“ 5:4 a nad Mostem 3:1, utkání s Děčínem však skončilo prohrou 1:3. Kadaň se může prozatím pyšnit vítězstvím nad týmy HC Baník Sokolov 6:2 a KLH Chomutov 5:3. Potrápit naopak dokázalo HC Rabat Kladno 0:7, HC Bílí Tygři Liberec 0:3, HC Lasselsberger Plzeň 2:4. Ani dosavadní poslední rival, Chemopetrol Litvínov nedovolil Kadaňským přetrhnout pověstnou šňůru v neúspěšných utkáních s celky ELH a zvítězil 3:1. Jedinou remízu pro Kadaň připravilo klání s Chomutovem na jeho domácí půdě 4:4.

Kadaň a Klášterec od sebe dělí pouze několik málo kilometrů a tak není nic neobvyklého, že řada hráčů za svou hokejovou kariéru oblékla dresy obou týmů. Milan Vacke se postaral o největší změnu v týmu Klášterce. Jak již bylo zmíněno, opustil svůj dlouholetý post v druholigovém týmu a přijal roli generálního manažera v KLH Chomutov.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM