Ubrání si Kadaň body před nájezdem Mladé Boleslavi?

Jakub Coufal | 21.09.2007 | |

Ubrání si Kadaň body před nájezdem Mladé Boleslavi?

Po prohře v Havlíčkově Brodě hodlaji Severočeši napravit dojem proti zkušenějšímu soupeři, jenž do Kadaně přijede uhájit pověst zatím vždy bodujícího týmu. V Mladé Boleslavi se delší dobu přestavuje stadión, díky čemuž odehráli bílozelení větší část přípravných klání na cizích kluzištích. Hokejisté z města automobilů se tak stávají zvýšenou hrozbou pro všechny celky, které přijedou navštívit. Zda se Kadaň ubrání loupeživým snahám Boleslavi se ukáže v sobotu 22. září od 17:00.

 
SK KADAŇ - BK MLADÁ BOLESLAV
5. kolo sobota 22. září 2007 - 17:00
BK Mladá Boleslav přípravné zápasy
* Celková bilance 4-0-4-0-4
* Bilance doma 1-0-2-0-1
* Bilance venku 3-0-2-0-3
Nejvyšší výhra 1:5 (ve Vrchlabí)
Nejvyšší prohra 0:3 (doma se Spartou)
1. liga
Nejproduktivnější hráč Jiří Gombár (2+4)
Nejlepší střelec Tomáš Nouza (3+1)
Nejvíce asistencí Jiří Gombár (2+4)
Úspěšnost gólmanů Filip Šindelář (88,89%)
Průměr obdržených branek Filip Šindelář (3,19)
* výhra - výhra prodl. - remíza - prohra prodl. - prohra

Přípravné zápasy Boleslavi

Na poměrně vyrovnané bilanci přípravných klání se podepsala hlavně rekonstrukce boleslavského hokejového svatostánku. Nemožnost hrát v "zcela domácím" prostředí způsobila, že hráči z města automobilů odehráli většinu klání na ledě soupeřů. Přesto si úplně nejhůř nevedli, remíza v Kladně či s Libercem je toho důkazem. Hra v azylu rovněž zapříčinila, že pro Boleslavské není problém vylupovat cizí stadiony. Na vlastní kůži zažily domácí pocit nezdaru týmy jako Jihlava, Vrchlabí či Ostrava. Naopak Most, Třebíč a Havířov si nedobytnost vlastních tvrzí uhájili.

Poslední přípravná klání:
8. zápas: HKR - MBL 3:3 9. zápas: MBL - LIB 2:2 10. zápas: MST - MBL 4:1 11. zápas: MBL - JIH 4:3 12. zápas:
MBL - SPA 0:3

Start 1. ligy

Co zápas, to bodový zápis do ligové tabulky. Taková je zatím vizitka Mladoboleslavských. Při bližším ohledání bodového konta Boleslavi si nelze nevšimnout, že to zatím není úplně ono. Ambiciózní celek, který podle slov manažera Jaromíra Šindela chce o extraligu bojovat již letos, se zatím v patrech tabulky pohybuje spíše v prostředních podlažích. Po vydřené výhře nad Berounem, kde hokejisté BK rozhodli až v poslední třetině, přišla dvojice jednobodových remíz. Nejprve prohráli nájezdy v Brodě, aby o pár dní později v prodloužení podlehli rozjetému Chomutovu. V Kadani tak Boleslavi nezbývá nic jiného, než pokusit se navázat na úspěchy z venkovních klání během letní přípravy.

Poslední ligové zápasy:

2. kolo: MBL - BER   5:1
3. kolo: HBR - MBL  5:4sn.
4. kolo: MBL - CHM 3:4pp.

Sestavy z minulých kol:

SK Kadaň: Stejskal - Poživil, Vaněček, Pospíšil, Spitzer, Hlubuček, Hlavatý, Kocek, Brňák - Polanský, Fink, Duba - Vrtek, Derfler, Pražák - Hlusička, Veverka, Kajer - Jak. Bauer, Jan Bauer, Kýhos

BK Mladá Boleslav: Šindelář - Bauer, Drábek, Jindra, Kolafa, Macháček, Mazanec, Všetečka, Wagenhoffer - Rumpel, Sýkora, Eiselt, Handlovský, Ivan, Jaroš, Nouza, Mertl, Gombár, Gajovský, Rod, Vlk

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM