Dnes Kadaň otestuje extraligový Litvínov

Katka Hodková | 19.08.2004 | |

Dnes Kadaň otestuje extraligový Litvínov

V pátek od 10 hodin a 30ti minut uvidí zimní stadión v Mostě přípravný duel mezi celkem SK Kadaň a HC Chemopetrol Litvínov. Hrací doba byla pro tento zápas stanovena na 4x15 minut, aby domácí celek mohl otestovat dvě sestavy. Hostující Kadaň se již na zápas připrauje v téměř kompletním počtu. Avšak trenéři stále hledají dvojku do branky, a proto se na ledě objeví na zkoušku brankáři Hübl a Pospíšil.

 

Litvínov chce na Kadani otestovat dvě sestavy hráčů, každá z nich by měla na led naskočit na 2x15 minut. Někteří hráči ale odehrají celé utkání.

Litvínov 1. - 30. minuta: Jarina - Řezníček, Hranáč - Veber, Skuhrovec - Přeučil, Říha, Balázs - Jeslínek, Hreus, Kubinčák - O. Novák, Heinisch, J. Novák

Litvínov 31. - 60. minuta: Fiala - Bombic, Klobouček - Lašek, Boháček - Hübl, Branda, Gombár - Heinisch, Steiner, Sklenička - O. Novák, Přeučil, J. Novák.

Do litvínovské sestavy se po Brandovi vrací i brankář Jarina, mimo hru tentokrát zůstávají zranění či nemocní Trávníček, Havel, Kroupa, Poživil a Ťupa.

Trenér SK Kadaň pan Chlustina nakonec pro "extraligové" utkání nasadil žhavá želízka. Sehrávat se bude první útok ve složení Petr Derfler, Martin Postl a Tomáš Polanský. Jako další útočné řady se formují Tvrdek, Hlušička, Hubínek - Pelán, Jabrocký, Kreuzman - Žák, Polák, Znamenáček. Zkoušet své štěstí budou dva brankáři usilující o post kadaňské dvojky Hübl a Pospíšil. Práci by jim měli usnadnit obránci Pospíšil, Špelda - Štelcich, Hlavatý - Kameš, Černý - Sadloň, Urban - Mudra.

Kadaň nebude mít v Litvínově nijak snadný úkol, nově utvořený útok domácích Hübl - Branda - Gombár byl v úterý večer v Mostě hlavním strůjcem přesvědčivé výhry Chemopetrolu nad loňským semifinalistou extraligy z Plzně 5:2. I přes toto přesvědčivé vítězství Litvínov již ve třech přípravných utkáních své soupeře nedeklasoval. Vítězství daroval ruskému Magnitogorsku, pražské Spartě a Slavii.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM