Kadaň se v pátek představí v Liberci

Jindřich Poledna | 05.08.2004 | |

Kadaň se v pátek představí v Liberci

V pátek bude mít v přípravě kadaňský tým dalšího extraligového soupeře. V 18 hodin naši hráči nastoupí v Liberci, který před letošní sezónou výrazně posílil. Hvězdou týmu pod Ještědem bude pro nadcházející sezónu bezesporu brankář Milan Hnilička, který dá libereckým jistotu v brance.

 
Další dobrou posilou, tentokráte do obrany, je expardubický Miroslav Duben. Pod Ještěd se navíc z hostování v Litvínově vrací Angel Krstev. Novu smlouvu podepsal i Jiří Hanzlík.

Většina posil libereckého týmu však přišla do ofenzivy. Z ruského Magnitogorsku přišel Ľubomír Vaic, ze Sparty Jan Tomajko, ze zámoří se vrátil do Evropy Andrej Podkonický a ze Znojma přichází Igor Rataj.

Jenže z týmu odešla také velká část hráčů: brankář Oldřich Svoboda, Martin Čakajík (Třinec), Pavel Kašpařík (Sparta), Peter Podhradský (Třinec), Aleš Vála (Ústí n/L), Martin Ťupa (návrat do Litvínova), Rudolf Verčík (Jihlava), Lubomír Korhoň (Pardubice), Miroslav Hájek a Václav Kočí. Navíc do Ústí nad Labem přestoupil Jiří Kudrna, na hostování je ve stejném celku také Vítězslav Jankových.

Liberec už má za sebou dvě přípravná utkání a ještě nedostal ani branku. Minulý týden doma porazil prvoligové Ústí nad Labem 2:0, v úterý vyhrál na ledě extraligového nováčka Jihlavy dokonce 6:0!

Liberec odehrál poslední přípravné utkání v této sestavě: Hnilička (31. Falta) - Moravec, Duben, Šmíd, Jiruš, Holub, Jareš, Hanzlík - Novák, Plodek, Procházka - Vaic, Rataj, Tomajko - Klimenta, Vampola, Jech - Podkonický, Rozsíval.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM