V úterý naskočil na led a dnes opouští Kadaň

Katka Hodková, Martin Gahler | 04.08.2004 | |

V úterý naskočil na led a dnes opouští Kadaň

Úterní zápas s Chomutovem upozornil trenéra Aloise Chlustinu na hodně věcí, které bude s týmem ještě napravovat. Především by chtěl zlepšit střední a obranné pásmo, kde hráči tropí řadu chyb. I když konečná sestava kádru teprve krystalizuje, je již dnes jasné, kdo bude muset odejít.

 

Aby Kadaň mohla hrát důstojně první ligu, opustí stávající kádr ještě šest až sedm hráčů, i když konečný počet do začátku sezóny nemusí být definitivní. Svou šanci v kadaňských barvách již nyní ztratil brankář Ferianc. S týmem nezůstane ani dvojice obránců Jan Liška a karlovarský bek Orlich. A zpět do Loun se také vrátí útočník Malina.

Naopak rozhozená dvojice útočníků Martin Postl a Tomáš Polanský by mezi sebe jako sůl potřebovala nového centra. Obrana by měla zůstat na dvojici Petr Pospíšil a Milan Vobořil. S Radkem Hlavatým by měl nastupovat Ladislav Řezníček z Litvínova. Svou šanci dostane také slovenské duo Juraj Sadloň a Ján Tomaška. Trenér chce těmto mladíkům nechat čas, aby viděl, co z nich teprve vyroste.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM