Zbyněk Spitzer : Play-Off je reálné!

Miroslav Lučan | 08.09.2006 | |



Jen několik dní po podpisu nové smlouvy v SK Kadaň zatoužilo vedení Vsetínská hokejová a.s. po jednom z nejzkušenějších hráčů týmu černožlutých, po Zbyňku Spitzerovi, který v dresu Vsetína získával první ostruhy mezi dospělými. A naskytla se mu tak šance vrátit se zpět do hokejové O2 extraligy.

 
"V dubnu mi skončila smlouva ve Vsetíně a novou mi nenabídli. A najednou když jsem podepsal tady v Kadani, tak se ozvali, je to trochu zvláštní", podotkl Spitzer na vsetínskou snahu.

"Začátkem září jsem byl doma ve Vsetíně a bavil jsem se s několika hráči a maséry, a vedení si údajně stěžuje, že několik hráčů nepodává takové výkony jako na začátku přípravy," krčí rameny hráč, který pamatuje i podstatně světlejší vsetínské časy.

"Kdo by se nechtěl vrátit do extraligy a navíc domů", řekl viditelně dobře naladěný bek. Když se kluby domluví, mohl by nastupovat v extralize na střídavý start.

"Minimálně měsíc zůstanu v Kadani a pak bych možná jezdil hrát i za Vsetín na střídavý start. Do Vsetína je to hodně daleko, tak bych možná nastupoval třeba 14 dní za Vsetín nebo jezdil pouze na zápasy kolem Prahy," přemýšlí čerstvá posila Kadaně.

Zbyněk se hlavně upíná ke Kadani, se kterou by rád nakoukl do play-off. "V Kadani jsem teprve třetí týden a pořád se tady rozkoukávám. Parta je tu super. Doufám, že to bude fungovat a konečně se dostaneme do play-off. Věřím, že tam postoupíme, je to reálné," říká na závěr.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM