Junioři SK Kadaň

Miroslav Lučan | 25.08.2006 | |

Junioři SK Kadaň

Nejen „A“ mužstvo SK Kadaň dolaďuje formu před nastávající sezonou, ale i u týmu juniorů vše rychle finišuje. V týmu trenérů Františka Wágnera a Radka Krpenského se letní přípravy účastnilo spousta nových tváří, které loni ještě hráli dorosteneckou ligu.

 

Letní přípravu absolvovali tito hráči : brankáři Tichý, Studnička, Klibáni a Zyka, obránci Zacharenko, Klouček, Ficker, Pira, Svoboda, Kičura, Vokurka, Ryvola, Kanči a útočníci Paul, Toman, Kalinovič, Limberg A., Limberg V., Hartman, Schönauer, Žemlička, Chmel, Toman st., Toman ml., Neprášek, Žilík, Jáchym, Mazánek, Kodydek, Resa.

Z loňského úspěšného týmu juniorů odešli hráči : Vaněk - ukončil kariéru, Macháček, Unger posílili SK Kadaň „B“, Stehlík (Klášterec nad Ohří), Neprášek (Lasselsberger Plzeň), Koblitz, Kopáč, Hrdlička, Kadlec (junioři KLH Chomutov), posledně jmenovaný se však předposlední týden v srpnu vrátil, Moro zkoušel štěstí v „A“ týmu SK Kadaň, po té odešel k juniorce Ústí n/L, hráči Resa a Kodydek po skončení letní přípravy tým opustili.

Novými tvářemi jsou již dříve zmiňovaní hráči loňského dorostu. V průběhu „přípravy na ledě“ přišli z KLH Chomutov Žilík, Kotek, a Vošta. Do začátku soutěže, která začíná 24.9.2006 mohou v týmu nastat ještě drobné změny, s velkými však již trenéři nepočítají.

František Wágner : V loňské sezóně jsme měli oproti ostatním soupeřům poměrně mladý tým a byl dá se říci úspěšný. Letos nás opustila spousta hráčů, kteří již vzhledem k svému věku za nás nemohou nastupovat a několik hráčů posílilo KLH Chomutov, se kterým máme spolupráci a kteří chtějí vybojovat extraligu. Letošní kádr je tak ještě mladší než loni. Hráči budou teprve získávat zkušenosti, takže si vysoké cíle ani neklademe. Chtěli bychom co nejlepší umístění.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM