Před cestou do Dánska se A tým utká s ústeckými Lvy

Katka Hodková | 23.08.2006 | |

Před cestou do Dánska se A tým utká s ústeckými Lvy

Kadaň - Ústečané letos zažívají kvalitnější a náročnější přípravu než před loňskou sezónou. S Kadaní si zahrají hned dvakrát, první zápas započne ve čtvrtek 24. srpna - na žádost domácích se odehraje už v 11:00, protože Kadaň poté odjíždí na několikadenní turnaj do Dánska.

 

Ústí umí vyhrávat, ale i prohrávat

Slovan má na kontě během přípravných zápasů dvě výhry, dvě remízy a dvě prohry. Většinu zápasů odehrál doma, na led soupeře pojede teprve potřetí. Ústečany porazil ve lví aréně jen HC Rabat Kladno 2:4, se kterým už dříve remizovali 3:3, a HK Acroni Jesenice 2:3.

V posledním přípravném duelu se Slovan střelecky prosadil a zvítězil nad extraligovým celkem Energie Karlovy Vary 3:1. Západočeši si spravili chuť až v následných samostatných nájezdech, které vyhráli 3:2.

Před letošní sezónou si Ústí naplánovalo jedenáct přípravných zápasů, z toho pět s extraligovými tými. V pořadí sedmý zápas sehraje právě v Kadani, do začátku ligy je čeká ještě utkání s pražskou Spartou, Chomutovem, Karlovými Vary a přípravu ukončí 6. září opět s Kadaní.

Příchody a odchody

Mezi nejvýznamnější změny v kádru patří odchod gólmana Lukáše Sáblíka, který odešel po třech letech strávených na severu Čech. Teď bude v pozici brankářské dvojky hájit karlovarské Energetiky.

Do obrany se nastálo zařadil bývalý kladenský obránce Petr Hořava, který s ústeckým klubem podepsal dvouletou smlouvu. Z Vítkovic přišel na roční hostování další bek Tomáš Ficenc, který hrál naposledy za slovenskou Žilinu.

Útočné řady posílil Marek Ivan, který přišel z Třince na roční hostování. Mezi útočníky se zařadil také odchovanec vítkovického ledu dvaadvacetiletý Jakub Hulva.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM