Porazí Kadaň v přípravě Medvědy???

Jindřich Poledna | 13.08.2006 | |

Porazí Kadaň v přípravě Medvědy???

V pátém přípravném utkání završí kadaňský tým domácí trojzápas s tradičním soupeřem – celkem Berounských Medvědů. Asistent Leo Gudas k sobě získal velmi kvalitního kolegu, trenéra Karla Najmana. Ten v posledních letech trénoval reprezentační výběr do 18ti let, předtím působil v pražské Spartě. A Středočechům se v přípravných zápasech daří, na ledě Hradce Králové a Chomutova nepoznali hořkost porážky.

 

Medvědi se budou prát o playoff

Beroun těžil v posledních letech ze spolupráce především s Kladnem, Spartou a Libercem. V letošní sezóně žádný z týmů nespadne do druhé ligy, a tak je pravděpodobné, že se v kádru Medvědů objeví mladí nadějní hráči extraligových celků, kteří se pokusí prorazit a udělat na trenéry dojem.

Do přípravy se zapojili brankáři Roman Handl a Petr Kraus, obránci Lukáš Filip, Jiří Jelínek, Martin Čížek, Vladimír Kameš (oba Kladno), Martin Kašák, Filip Vaněček, Petr Braniš, Robert Link, Ondřej Vedral a Radek Míka. Dále útočníci Martin Podlešák (Sparta), Petr Šinágl, Jan Besser, Martin Tvrzník, Radek Křesťan, Ladislav Vlček, Jiří Novotný, Josef Toma, Michal Pavel (Most), David Nedorost, Václav Fišer (Sparta) a Josef Zajíc.

Mědvědi přišli o několik hráčů

Z týmu odešlo několik hráčů. Hlavní postavou, která zamířila do Mladé Boleslavi je Václav Eiselt. Ten se během své hokejové kariéry objevil v extraligových týmech Slavie, Kladna, Sparty, Plzně nebo Havířova. V první lize hrál kromě Berouna také za Ústí nad Labem, na tuto sezónu se přesunul k favoritovi ligy. Další oporou, která zamířila do jiného prvoligového klubu je brankách Michal Valent (Třebíč). Tým dále opustili obránci Petr Štrach (ukončení hostování), Ctirad Ovčačík a Lukáš Pulpán, v útoku se neobjeví Petr Horčička, Ladislav Gengel, Lukáš Pabiška a mladík Rok Pajič.

Beroun v přípravě prohrál až s Jihlavou

V prvním přípravném utkání dokázal Beroun porazit tým Hradce Králové na jeho ledě 3:1. Hrálo se netradičně 4 x 15 minut a dvakrát se trefil Petr Šinágl, jednou Josef Toma. Druhý zápas odehráli Medvědi v sousedním Chomutově, kde koncem druhé třetiny přišli o nadějný náskok a „jen“ remizovali 3:3. Branky Berouna vsítili Petr Besser, Jiří Novotný a Petr Braniš. K druhému utkání poznamenal trenér Najman: „Do poloviny zápasu jsme hráli velice dobře, ale pak jsme přestali bruslit a soupeř toho využil“. Jenže ani v pátek proti Jihlavě mu jeho svěřenci moc radosti neudělali, celý zápas jen dotahovali náskok soupeře z Vysočiny, nakonec mu však podlehli 2:4. Branky Berouna dosáhli Lukáš Filip a Josef Zajíc.

Další příprava Berouna

Út 15.8. 18:00 KADAŇ - BEROUN
Čt 17.8. 17:00 BEROUN - VRCHLABÍ
Út 22.8. 17:30 JIHLAVA - BEROUN
Pá 25.8. 17:00 VRCHLABÍ - BEROUN
Út 29.8. 17:00 KLADNO - BEROUN
Pá 01.9. 11:30 BEROUN - HRADEC KRÁLOVÉ
Pá 08.9. 11:00 BEROUN – CHOMUTOV

Zápas Kadaně s Berounem začíná v úterý od 18 hodin.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM