MBL-KAD 5:3: Rozhodly až poslední tři minuty

Pavel Petr, David Schlegel | 04.08.2006 | |

MBL-KAD 5:3: Rozhodly až poslední tři minuty

Po domácí remíze 1:1 zajížděla v pátek Kadaň k odvetě do Mladé Boleslavi. I druhý zápas sezóny pro Kadaňské málem skončil remízou, teprve necelé tři minuty před koncem rozhodl o výhře domácích Michal Jeslínek. V dresu hostí se dvakrát prosadil během tří minut Jakub Lašek a jednou skóroval Tomáš Klouček.

 
2.kolo, pátek 4.8.2006
BK Mladá Boleslav - Sportovní klub Kadaň  5:3  (2:1, 1:2, 2:0)
Brankya nahrávky: 11. Kocák (B. Majeský), 14. Beck (Kocák), 22. Všetečka (P. Rozsíval), 58. Jeslínek (Fadrný), 59. T.Sýkora (P. Rozsíval) - 7. Klouček (Závada), 21. Lašek, 24. Lašek (Kaltenbock). Rozhodčí: Veselý – Šádek, Řídka. Vyloučení: 4:8. Využití:: 1:1.
BK Mladá Boleslav: Mařík – Drábek, Výborný, Všetečka, Jindra, Bauer, Majeský, Kolda, Ondrejec – Kadlec, Fadrný, Jeslínek – Rozsíval, Sýkora, Gengel – Beck, Kadeřábek, Kocák – L. Krupka, Koláček, M. Krupka. Trenéři: Jan Neliba a Petr Haken.
Sportovní klub Kadaň: Slipčenko - Lašek, Kaltenböck, P. Pospíšil, Chotaš, Hlubuček, R. Plaček, Staněk, T. Klouček - Žák, Derfler, Závada - Krpenský, Pražák, Polanský - Zika, Hubínek, Kajer - Diviš, Hlusička, Kreuzmann. Nehráli Hlavatý, Loučka, Gajda, Stavenský, Metlička, Postl

Komentář k zápasu

V utkání samotném měli domácí převahu, dlouho se však nemohli dostat do tempa. Na boleslavském týmu přeci jen byla znát skutečnost, že o den dříve mužstvo odehrálo přípravu v Šumperku proti Pardubicím. Každopádně na vedoucí gól soupeře stačili ještě v úvodní třetině brankově zareagovat Kocák a Beck. Hosté se ovšem nevzdávali a po čtyřiceti minutách svítil na ukazateli skóre nerozhodný stav 3:3. O osudu utkání se tak rozhodovalo v závěru. V rozmezí pětačtyřiceti vteřin skórovali Jeslínek a Sýkora, čímž se postarali o boleslavské vítězství.
Pavel Petr, David Schlegel

Ohlasy trenérů

Jindřich Setikovský (trenér Kadaně): Na to, že to byl druhý přípravný zápas sezóny, to bylo velmi kvalitní utkání. Byl to velmi vyrovnaný zápas, dlouho byl stav 3:3 a pak tři naši hráči šli dvakrát na jediného obránce, ovšem nepodařila se nám přihrávka a skončili jsme s pukem za brankou. Pak udělal faul Jarda Kreuzman, a to takový, jaký určitě dělat nemusel. Při našem oslabení jsme pak dostali nešťastný čtvrtý gól. Byl to jinak remízový zápas.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM