Příprava úspěšně i nadále pokračuje

Jindřich Poledna | 31.05.2006 | |

Příprava úspěšně i nadále pokračuje

V posledních několika dnech proběhly i v tisku zprávy o tom, že mnozí kadaňští hráči vstoupili do stávky, protože jim klub dlužil peníze. Vedení kadaňského klubu potvrdilo, že některým hráčům klub peníze dlužil, ale žádná stávka se po vzájemné dohodě nekonala a většina dlužných peněz hráčům již dorazila na účet.

 
Vedení klubu dále potvrdilo informace ohledně nové sezony. V týmu smí nastoupit v jednom zápase 4 cizinci, liga se bude hrát na 52 kol, stejně jako letos, ovšem výsledek již neskončí remízou. Po prodloužení, kde nepadne branka budou následovat nájezdy, 3 na každé straně, pokud se i přesto nerozhodne, bude po jednom nájezdu na každé straně do konečného vítězství. Brankáři budou muset mít užší betony, stejně jako v extralize. Od 1.7. vstoupí v platnost změny nových pravidel v návaznosti na olympiádu. O těch budeme fanoušky informovat v jednom z příštích článků koncem června.

Začátek ligy bude pro kadaňský klub opravdu ostrý. Hned v prvním kole 13. září se odehraje derby na chomutovském ledě. V prvním domácím zápase přivítáme v sobotu 16. září Mladou Boleslav.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM