Hübl v Kadani zůstává

Jindřich Poledna | 01.02.2006 | |

Hübl v Kadani zůstává

Ačkoliv se před přestupovým termínem strhl boj o velký počet hráčů, Kadaň se většímu odlivu nakonec vyhnula a může tak sezónu dohrát důstojně. Ačkoliv mělo Ústí zájem o kadaňského brankáře Hübla, dalo přednost nakonec plzeňskému Romanu Málkovi. Kadaň tak přišla "jen" o dva hráče, kteří by se mohli bez nadsázek nazvat pilíři týmu.

 
Jak bylo již dříve avizováno, do sousedního Chomutova se přestěhoval do konce sezony kapitán Miloš Kajer. Do stejného klubu se vrací také Stanislav Stavenský, naopak Tomáš Polanský zůstává v Kadani.

Ztrátou pro obranné řady je návrat Milana Vobořila do Plzně. Ačkoliv by se mohlo zdát, že se Kadani rozpadá obrana, opak je pravdou. Z hostování se vrátil Robert Plaček, obrana tak bude hrát ve složení: Klaus - Hlubuček, Lašek - Plaček, Kloz - Hlavatý, sedmým obráncem je junior Jakub Loučka.

Kadaňský tým tak odehraje zbytek sezony na tři pětky, šanci dostanou junioři Stehlík, Krpenský a již zmiňovaný Loučka.

Největší změna se udála na "politickém poli". Pro letošní rok bude vítězi 1.ligy udělena výjimka a bude moci hrát baráž o extraligu, i kdyby neměl některý z mládežnických týmů v extralize. Od sezóny 2007/2008 bude přímý postup a sestup mezi extraligou a 1.ligou, za splnění licenčních podmínek.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM