Naváže Kadaň v Děčíně na výhry z přípravy?

Jiří Novotný (KAD) | 04.10.2024 | |

Naváže Kadaň v Děčíně na výhry z přípravy?

D ě č í n / K a d a ň - V pátém kole se hokejisté Kadaně vydají na led krajského rivala z Děčína. Cíl je jasný - přivézt body! Po čtyřech odehraných kolech na jejich kontě svítí nula a v tabulce se krčí na posledním místě. Na Děčín se vytáhli v letní přípravě, to se ale ještě nehrálo o body do tabulky. Duel startuje v děčínské hale v sobotu 5. října od 18:00.

 

SRPNOVÉ VÝHRY DÁVAJÍ NADĚJI

Úvod ročníku přihrál Kadaňským do cesty velmi těžké soupeře a stále se jim nedaří najet na vítěznou vlnu. Nyní ale přichází souboj s Děčínem, na který v srpnu vyzráli hned dvakrát.

Grizzly nejprve srazili na domácím ledě jasným poměrem 6:3 a do vítězného konce dovedli i odvetu. V té sice od prvních minut prohrávali, avšak v polovině duelu srovnal Neuman a o těsné výhře 1:2 rozhodl v samém závěru Klíma

PO SLIBNÉM ÚVODU DĚČÍNA PŘIŠEL DEBAKL S TÁBOREM

Děčín měl vstup do sezóny po rozpačité přípravě povedený. Nejprve doma přehrál 4:1 Písek a po prodloužení zvítězil v Řisutech. S Táborem však přišla studená sprcha a Jihočeši si k Jordánu odvezli vysokou výhru 1:8.

Nezdarem skončil i středeční výjezd na horký led do Příbrami. Baník si po demolici Kadaně vyšlápl i na další severočeské nájezdníky. Dvouciferného skóre byli sice medvědi ušetřeni, ale nedokázali vstřelit ani jednu branku a padli 3:0.

Sestava Děčína z duelu v Příbrami: Lavinger – Brož, Bartoň, Kotyza, Meisel, Werner, Nowák – J. Tůma, Nezbeda, Faigl – D. Tůma, Písařík, Jursa – Dej, Przybyla, P. Hruška – Hruška M.

Podaří se Kadani udržet příznivou bilanci ze vzájemných střetnutí a uspějí proti Děčínu i potřetí? Na to odpoví duel, jenž na zimním stadionu u řeky Ploučnice vypukne v sobotu 5. října od 18:00. Pokud se nechystáte naše bojovníky podpořit přímo v hledišti, můžete využí služeb textového online přenosu či streamu na webu czechicehockey.tv.

Foto: presskadan.cz

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM