Kadaň s Chebem padla v nájezdech

Redakce | 28.08.2024 | |

Kadaň s Chebem padla v nájezdech

K a d a ň / C h e b - Odvetné utkání začalo lépe pro hostující celek, který se dostal do dvougólového vedení. Obrat pro Kadaň odstartoval v přesilové hře, následovaný dvěma rychlými góly a vedením Kadaně 3:2. Hosté však využili nabídnutou možnost přesilové hry a srovnali na 3:3. V nájezdech pak proměnili dva pokusy, kdežto domácí pouze jeden, a tak byl hostující tým i podruhé proti černožlutým úspěšný.

 
0.kolo, úterý 27.8.2024
Sportovní klub Kadaň - HC Cheb 2001  3:4sn  (0:1, 1:1, 2:1 - 0:1 )
Branky a nahrávky: 30. Cestr Vá. (Hrdlička, Vrtek), 41. Kulich (Vrtek), 45. Prihoda (Neuman, Macháček) - 11. Tóth, 23. Majer (Klíma), 54. Remeš (Vogel), rozh. náj. Karpov. Rozhodčí: Hrubý - Tichý, Kýček. Vyloučení: 4:2. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 312. Průběh utkání: 0:2, 3:2, 3:4 sn.
Sportovní klub Kadaň: Běhula (od 28. Král) – Převor, Cestr, Filip, Novák, Týr, Psar, Machyna – Nekvinda, Kulich, Vrtek – Hrdlička, Šilar, Šmejc – Neuman, Macháček, Prihoda – Rindoš, Vostiňák, Novotný.
HC Cheb 2001: Kolář – Zolnaj, Jonák, Šilhán, Vápeník, Vogel, Karpov – Klíma, Vašíček, Vlach – Kolář, Remeš, Tóth – Majer, Kisliuk, Skuhravý.

Komentář k zápasu

Do posledního domácího přípravného utkání Kadaň nevstoupila dobře a Cheb byl aktivnějším celkem. Po zásluze se v první třetině dostal do vedení. Ve druhé třetině soupeř odskočil do dvougólového vedení a s domácími to v tu chvíli nevypadalo dobře, jelikož výkon soupeře podpořil výborný Kristián Kolář v brance, který s klidem vychytal veškeré šance domácích. Změna nastala až při pětiminutové přesilové hře, kterou dokázal střelou od modré zužitkovat Václav Cestr - 1:2. Na začátku poslední periody využil zaváhání hostujícího hráče Vladislav Vrtek, který vybídl Jaroslava Kulicha , jenž ranou z první vyrovnal na 2:2 . Pro Kadaňské bylo ještě veseleji, jelikož rychlou souhru třetího útoku dokázal proměnit Ondřej Prihoda, který využil nahrávky Jakuba Neumana a poslal domácí do vedení 3:2 . Když to vypadalo, že Kadaň dokráčí k vítězství, provinili se domácí útočným faulem, který z dorážky dokázal potrestat Alexandr Remeš . V nájezdech hosté dokázali proměnit dvakrát, kdežto domácí pouze jednou, a tak byl Cheb šťastnějším celkem i v odvetném duelu.

Daniel Paták
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM