V posledním domácím duelu přípravy vyzveme Cheb

Jiří Novotný (KAD) | 26.08.2024 | |

V posledním domácím duelu přípravy vyzveme Cheb

K a d a ň - Zimní stadion města Kadaně po krátké odmlce opět ožije hokejem. Na programu je poslední domácí duel v rámci letní přípravy, k němuž se dostaví Stadion Cheb. Do příhraničního města černožlutí cestovali ve čtvrtek, nyní je na programu odveta. V té se Kadaň pokusí Stadionu oplatit prohru 3:2. Utkání startuje v úterý 27. srpna od 18:00.

 

Hráči Sportovního klubu mají za sebou polovinu plánované porce přípravných utkání a trenérský štáb Miroslava Nováka pozvolna ladí soupisku, jež bude královské město reprezentovat ve druhé lize.

Přetlak v brankovišti chomutovských Pirátů, v němž se sešlo vícero kvalitních maskovaných mužů, přinesl Kadani ostřílenou posilu mezi tři tyče. Na hostování přichází Richard Běhula, jenž za SK nastupoval již v první lize. V té nasbíral několik startů i za Piráty.

V obraně si své místo vybojoval Ondřej Filip, přesvědčil i Kadaňák Daniel Týr. Na postu forvardů si o smlouvu řekli zkušení Jakub Neuman s Janem Nekvindou. Střední generaci bude zastupovat Daniel Šilar, jenž má zkušenosti ze zámoří i Anglie. Podpisy hlásí i draví mladíci Ondřej Prihoda s Lukášem Novotným.

V posledním domácím utkání si Kadaň vyšlápla na Děčín a v podobném trendu pokračovala i v Chebu, kde sahala po vítězství. Domácí ovšem ve třetí části srovnali a v jejím samotném závěru zvrátili na 3:2.

Nenechte si ujít závěrečný domácí duel letní přípravy a přijďte naše hokejisty podpořit do ochozů kadaňského stadionu. Budou se na vás těšit toto úterý 27.8. s obvyklým časem začátku v 18:00.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM