Startuje příprava A-týmu na ledě

Redakce | 03.08.2024 | |

Startuje příprava A-týmu na ledě

K a d a ň - První srpnové pondělí odstartuje kadaňskému A-týmu závěrečná část přípravy na nadcházející sezónu 2. ligy. Hráče čeká několikrát týdně trénink na ledě, včetně šesti přípravných duelů, z nichž první proběhne za necelé dva týdny. O místo v kádru bude bojovat většina postupového týmu, ale i několik nových tváří.

 

V pondělí 5. srpna vyjedou svěřenci Miroslava Nováka poprvé na led kadaňského zimního stadionu, kde se budou téměř měsíc a půl chystat na úvodní kolo třetí nejvyšší soutěže. Tréninky budou probíhat několikrát týdně, na detailní plán se můžete podívat ve složce rozpis ledu.

Do tréninků se zapojí i několik nových tváří. Miroslav Novák prozatím nemůže počítat s Davidem Petráskem, který se během letní přípravy na suchu zranil. „Na led s námi zatím nepůjde David Petrásek, který se bohužel zranil. Zranění si vyžádalo operační zákrok, a tak u něj momentálně probíhá rekonvalescence,“ přiblížil kadaňský kouč situaci ohledně jedné z posil.

Postupem času by se měla projevit i uzavřená spolupráce s okolními celky. „Připojí se k nám někteří mladí hráči, o jejichž jménech jednáme. Nebudou tak s námi hned od začátku,“ dodal Miroslav Novák.

A jak tedy vypadá prozatímní kádr?

Brankáři: Dominik Gerstner, Ondřej Pešek, Dominik Král

Obránci: Václav Cestr, Daniel Novák, Vojtěch Cestr, Daniel Týr, Alexandr Machyna, David Petrásek, Roman Psar, Šimon Rusín, Radek Nerad, Pavel Převor

Útočníci: Vladislav Vrtek, Lukáš Hrdlička, Jaroslav Kulich, Filip Šmejc, Radek Krpenský, Daniel Šilar, Petr Macháček, Lukáš Novotný, Roman Mojžíš, Marek Konášek, Eric Iljuk, Jaroslav Novák, Ondřej Príhoda, Jan Nekvinda, Jakub Neuman, Dorčo Dautovský

Foto: Stanislav Kocourek

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM