Ceny vstupného a permanentních vstupenek

Redakce | 28.07.2024 | |

Ceny vstupného a permanentních vstupenek

K a d a ň - Premiérový ročník pro kadaňský tým v třetí nejvyšší hokejové lize po několika dlouhých letech se neúprosně blíží a ještě před nástupem hráčů k přípravě na ledě vám, fanouškům, dlužíme informace o cenách na domácí klání a permanentních vstupenek. Vzhledem k vyšší soutěži se jejich cena oproti loňskému roku nepatrně změní.

 

Budete-li na domácí zápasy A- týmu chodit pravidelně, přijde vám vhod nákup permanentní vstupenky na celou sezónu. Koupí jednak ušetříte několik stovek korun, zároveň také podpoříte klub. Kadaň v základní části odehraje na domácím stadionu celkem 19 utkání. Cena permice pro letošní rok činí 1000 Kč. Nákup permanentních vstupenek bude možný na pokladně zimního stadionu během srpna, o přesném datu vás budeme informovat. Pokud víte, že se na hokej nedostanete vždy, zajímá vás jistě ceník jednorázových vstupenek. Ty se oproti krajské lize zdraží o deset, respektive dvacet korun. Vstupné na jednotlivé zápasy bude pro dospělé 90 korun českých a pro seniory nad 65 let a studenty bude lístek stát 50 Kč.

Cena vstupného na přípravné duely, z nichž první se odehraje již 15. srpna proti krajskému rivalovi z Ústí nad Labem, bude jednotná v hodnotě 60 korun. Kadaňskou mládež a extraligové ženy budete moci po celou sezónu podpořit dobrovolným vstupným.

Foto: Stanislav Kocourek

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM