Trenér Kubát odvolán

Jindřich Poledna | 24.11.2005 | |

Trenér Kubát odvolán

K a d a ň - Po návratu ze středečního utkání v Berouně, které Kadaň prohrála 0:1, byl odvolán hlavní trenér Ladislav Kubát. Vedení klubu tak reagovalo na výsledky posledních kol, kdy se Kadani nedařilo na vlastním kluzišti a body nevozila ani z venku. V polovině soutěže je severočeský klub na 11.příčce tabulky a dno ligy se mu velice nepříjemně přiblížilo.

 
Vedením A týmu byli dočasně pověřeni trenéři Alois Chlustina a Miroslav Novák. "I nadále se budu věnovat práci manažera kadaňského klubu, na trenérské místo se postavím jen na několik zápasů, než se najde jiný trenér, který by měl mužstvo převzít do konce sezóny a pokusit se ještě s týmem bojovat o playoff," řekl manažer a nyní opět i trenér v jedné osobě Alois Chlustina. Ten dále naznačil, že se v kádru bude muset udělat pár změn. "Možná dojde k nějakému trejdu, někdo by mohl přijít nebo odejít, pár věcí je v jednání a než je úplně dotáhneme, nebudeme zatím nic zveřejňovat," dodal kadaňský manažer.

Jak zareaguje tým na změnu trenéra a jak dokonale využije týdenní pauzu před těžkým zápasem v Havířově, nám ukáže středa 30. listopadu, kdy se sevoročeský celek pokusí o reparát, neboť v září odjel ze severu Moravy s výpraskem 5:1.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM