Chyběla nám bojovnost

Míša Sládková | 19.11.2005 | |

Chyběla nám bojovnost

Pro Kadaň byl tento týden ve znamení derby. Během několika dní se na kadaňském zimním stadionu představily oba celky, jež jsou Kadani nejblíže. V pondělí bylo na plánu utkání s Chomutovem, které rozhodla jediná branka. V sobotu se odehrál zápas s Ústím nad Labem. Druhý duel však domácím nevyšel přesně podle jejich představ. Podle slov aktéra utkání Radka Hlavatého, Ústí výhru domácím nedovolilo. A jak z jeho pohledu vypadalo nejen poslední klání?

 
Hodnotit utkání ve chvíli, kdy si soupeř odváží plný počet bodů není nikdy jednoduché. "Bylo to těžké utkání. Je vidět, že je Ústí lepší. My jsme zápas nezvládli ani bojovností, nehráli jsme nijak dobře. Navíc nám toho Ústí dnes moc nedovolilo," přiznává domácí chyby kadaňský obránce. Ale v čem se sobotní protivník ukázal jako nerovný soupeř? "Byli všude dřív. My jsme tolik nebruslili. Byli jednoduše lepší ve všech směrech. Podali suverénní výkon."

Není nic důležitějšího, než umět se z prohry poučit a vyvarovat se chyb pro příště. "Zlepšit musíme asi všechno", začíná s pousmáním. "Hlavně dávat branky! My nedáváme doma góly, s Chomutovem jsme to uválčili na 1:0. To bylo super, ale když druhý zápas doma nedáme žadný, tak je to těžké. Musíme zlepšit koncovku."

Ukázalo se, že není derby jako derby. Příchuť zápasu s Chomutovem je ještě jiná než s Ústím. "S Chomutovem je to ještě více na ostří nože. Je to přeci jenom kousek a emoce jsou trochu větší než s Ústím. I to je derby, ale přeci jenom je to dál. Chomutov je o kousíček blíž."

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM