Trhači míří do nedalekých Litoměřic

Tereza Doksanská | 15.09.2017 | |

Trhači míří do nedalekých Litoměřic

Kadaň – V Litoměřicích odehrají Trhači třetí kolo WSM Ligy. Kadani se nepodařilo vyhrát ani jeden zápas ze tří, Litoměřice vyhrály jeden ze dvou. Jak dopadne souboj severočeských celků? To se dozvíte v sobotu 16. září od 17 hodin.

 

Stadion v přípravě
Litoměřice se v přípravě utkaly pouze s českými kluby a dalo by se říct, že blízko sebe.

HC Slovan Ústí nad Labem – HC Stadion Litoměřice 1:0
HC Stadion Litoměřice – HC Benátky nad Jizerou 3:4 pp
HC Stadion Litoměřice – SK Trhači Kadaň 3:0
HC Energie Karlovy Vary – HC Stadion Litoměřice 4:2
HC Stadion Litoměřice – HC Slovan Ústí nad Labem 3:4
HC Benátky nad Jizerou – HC Stadion Litoměřice 2:5
SK Trhači Kadaň – HC Stadion Litoměřice 2:4

Druhé kolo z pohledu obou celků
LHK Jestřábi Prostějov – HC Stadion Litoměřice 1:4
Stadion ve druhém kole prohrával od 16. minuty 0:1. Poté už se trefovali pouze Severočeši. První gól poslali do Hanácké branky až ve druhé třetině, konkrétně dvě minuty před koncem prostřední části. Tři minuty po začátku posledního dějství se prosadil Radek Jeřábek. O devět minut později se Litoměřice radovaly znovu, tentokrát brankáře Neužila prostřelil Filip Jirásek. Výhru Stadionu potvrdil Aleš Pavlas, který trefil prázdnou bránu.

Litoměřice nastoupily v této sestavě: Klouček (Michajlov) – Pavlas, Jeřábek, Smetana, Strejček, Jebavý, Jandus – Bílek, Veselý, Pilař – Kantner, Kodýtek, Chalupa – Stříbrný, Šimeček, Jirásek – Havelka, Komárek, Hanták.

SK Trhači Kadaň – HC ZUBR Přerov 1:9
21. Hejcman (Trefný) – 11. Plášek (Šlahař, T. Sýkora), 12. Procházka (Pšurný, Fořt), 21. Procházka (Fořt), 25. Pšurný (Procházka, Fořt), 36. Berger (Fořt, Procházka), 38. Procházka (Valenta, Goiš), 46. Malina (Zbořil, Šlahař), 47. Pšurný, 52. Šlahař.

Kadaň prohrála v této sestavě: Lukeš – Trefný, Buchtela, Chalupa, Szathmáry, Kadeřávek, Blaha, Černý – Chrpa, Hejcman, Hlava – Müller, Rob, Šťovíček – Wágner, Rindoš, Tůma – Ringler, Krejčiřík.

Vzájemná utkání v loňské sezoně
Kadaň se s Litoměřicemi v minulé sezoně utkala celkem šestkrát. Čtyřikrát v základní části a dvakrát v play-out. Ze šesti zápasů vyhráli Černožlutí pouze jeden.

SK Trhači Kadaň – HC Stadion Litoměřice 0:2
HC Stadion Litoměřice – SK Trhači Kadaň 4:0
SK Trhači Kadaň – HC Stadion Litoměřice 2:1
HC Stadion Litoměřice – SK Trhači Kadaň 6:4
SK Trhači Kadaň – HC Stadion Litoměřice 2:3pp
HC Stadion Litoměřice – SK Trhači Kadaň 4:3sn.

Poslední vzájemné utkání
HC Stadion Litoměřice – SK Trhači Kadaň 4:3sn.
5. M. Ondráček, 6. Loskot (Š. Havránek), 35. Loskot (Hanták), rozh. náj. Loskot – 11. Kohout (Slavíček, Polák), 52. Polák (L. Vrána, Slavíček), 58. Kůs (Trefný).

Michajlov – Š. Havránek, J. Šulc, Smetana, Plášil, Bažant, Jebavý – Jaroslav Kalla, Miškář, Stoklasa – Dufek, Hanták, Loskot – M. Ondráček, R. Pilař, Švagrovský.

Lukeš – Trefný, Novák, Cestr, Šafář, D. Šimek, Weinhold, Popela – Kůs, Rindoš, Wágner – Osmík, M. Zadražil, Kohout – L. Vrána, Slavíček, Polák – Krejčiřík.

Nejproduktivnější hráči Aleš Pavlas a Jan Müller
Nejvíce aktivním hráče je obránce Aleš Pavlas, který ve dvou zápasech vstřelil dva góly a na jeden si připsal nahrávku. Naopak nejproduktivnějším útočníkem je se dvěma trefami Filip Jirásek. Martin Havlenka je nejtrestanějším hráčem Litoměřic. Odpykáno má celkem šest minut.

Za Kadaň jsou nejproduktivnější dva nejstarší hráči, Jakub Trefný se dvěma asistencemi a Jan Müller se dvěma góly a jednou přihrávkou. Nejlepší kadaňský střelec je i zároveň nejtrestanějším hráče, za tři utkání dostal čtrnáct trestných minut.

O zápase
Třetí kolo WSM ligy se odehraje v litoměřické Kalich aréně a to v sobotu 16. září. Úvodní buly bude vhozeno v 17 hodin. Pokud se nechystáte přímo do Litoměřic, zápas můžeme sledovat na onlajny.com nebo živý přenos na tvcom.cz.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM