Kadaň mění vedení, možný základ kádru začal s přípravou

Tisková zpráva | 11.05.2017 | |

Kadaň mění vedení, možný základ kádru začal s přípravou

K a d a ň - Kadaňský klub oznamuje první změny. Do funkce výkonného ředitele se vrací Stanislav Mikšovic, který slibuje další dotváření kádru. Klub jedná o pokračování opor jako Jakub Trefný a Roman Chlouba, které případně doplní mladí hráči. O možnost znovu hrát ve černožlutém dresu bude bojovat Jan Müller.

 

V kadaňském klubu došlo ke změně v pozici výkonného ředitele. Milana Kašpárka, jenž strávil ve funkci jeden ročník, nahradil Stanislav Mikšovic, který se po roce opět vrací.


KADAŇ ZAČALA LETNÍ PŘÍPRAVU NA SUCHU

Brankářskou dvojici by měli vytvořit Michal Danylec a Tadeáš Dvořák, jenž má v tuto chvíli volno, neboť měl díky působení v Karlových Varech delší sezónu, a k týmu se připojí později.

V kadaňském dresu by měla zůstat elitní obranná dvojice loňské sezóny Jakub Trefný a Robert Černý. Defenzivní linii by dále měli doplnit už známí Lukáš Blaha a Václav Cestr. Z chomutovských juniorů by měli postoupit Marcel Hlaváček a Tomáš Běhula.

V útočných řadách by měl v černožlutém dresu zůstat nejproduktivnější hráč play-out Roman Chlouba. Dále by také měli pokračovat Jakub Chrpa, František Wágner a Tom Ringler, kterého ale čeká operace.

Z hráčů, kteří v loňské sezóně hráli juniorské soutěže, se objevují Josef Rindoš, Jiří Tupý, David Kohút, Vojtěch Krejčiřík a Martin Tůma.

O ligu výš v seniorském měřítku se mohou posunout Aleš Macháček a Martin Strunz, jehož ale také čeká operace, takže se k týmu připojí, až doléčí zranění.

O možnost vrátit se do Kadaně bojuje také Jan Müller, který loňskou sezónu začínal ve slovenském Popradu a poté nastupoval v dresu prvoligové pražské Slavie. Během šesti utkání základní části si připsal dva body za jeden gól a stejný počet asistencí.

„Momentálně se s týmem připravují hráči, kteří mají platné smlouvy nebo s nimi intenzivně jednáme o kontraktech. Kádr se ale bude během přípravy ještě dotvářet a odejít mohou i někteří kluci, kteří tu teď s námi trénují,“ uvádí staronový šéf klubu.

AKTUÁLNÍ KÁDR:

    Brankáři: Tadeáš Dvořák a Michal Danylec.
    Obránci: Jakub Trefný, Robert Černý, Lukáš Blaha, Václav Cestr, Patrik Lidák, Marcel Hlaváček a Tomáš Běhula.
    Útočníci: Roman Chlouba, Jakub Chrpa, František Wágner, Tom Ringler, Josef Rindoš, Tomáš Adámek, Jiří Tupý, David Kohút, Vojtěch Krejčiřík, Martin Tůma, Aleš Macháček, Martin Strunz a Jan Müller.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM