V sobotu začíná play out, Kadaň pojede nejdál do Havířova

Tereza Doksanská | 15.02.2017 | |

V sobotu začíná play out, Kadaň pojede nejdál do Havířova

 

Již je známo, s kým se Trhači utkají v bojích o udržení ve WSM lize. Je zcela pravděpodobné, že Kadaň se ve WSM lize udrží. Na poslední Most, který má 45 bodů, mají černožlutí náskok 13 bodů. Nikde není psáno, že by Most nemohl vyhrát všechny zápasy, to by Trhači ale museli skoro všechny zápasy prohrát, což by bylo největší překvapení ligy, kdyby se Most zachránil.

Tabulka před zahájením play out
HC Stadion Litoměřice 68 bodů
HC AZ Havířov 2010 64 bodů
SK Trhači Kadaň 58 bodů
HC Most 45 bodů

Nejdál Trhači budou zajíždět do Havířova, poté budou jezdit jen po Ústeckém kraji, což je výhodné. V tomto ročníku každý tým odehraje šest zápasů, s každým týmem jednou, doma a venku. Oproti minulému ročníku poslední přímo sestupuje.

Rozpis zápasů play out
Sobota, 18. února
HC Stadion Litoměřice: HC Most

Středa, 22. února
HC Stadion Litoměřice: HC AZ Havířov 2010

Sobota, 25. února
HC AZ Havířov 2010: HC Most

Středa, 1. března
HC Most: HC Stadion Litoměřice

Sobota, 4. března
HC AZ Havířov 2010: HC Stadion Litoměřice

Středa, 8. března
HC Most: HC AZ Havířov 2010

Kadaň začne play out v sobotu, 18. 2., v dalekém Havířově. Poté, ve středu, sehraje důležitý zápas s Mostem. V sobotu, 25.2 začne Trhačům třízápasová domácí série. První domácí zápas odehrají s Litoměřicemi, ve středu, 1. 3. přijede na kadaňský zimní stadion Havířov a tři dny poté, tedy 4. 3. zakončí Trhači domácí zápasy s Mostem. Poslední zápas této sezony sehrají černožlutí v Litoměřicích 8.3.

Nezapomeňte i nadále Trhače podporovat, budou potřebovat vaši podporu. Kdybyste měli náladu a chuť, můžeme přijet podpořit kadaňské bojovníky do Mostu i Litoměřic, z Kadaně tyto města nejsou daleko. Trhače by to určitě potěšilo.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM