Měl jsem raději střílet, hodnotí neproměněné trestné střílení Darek Hejcman

Tereza Doksanská | 05.02.2017 | |

Měl jsem raději střílet, hodnotí neproměněné trestné střílení Darek Hejcman

Kadaň - Jednu z šancí,která nebyla proměněna měl Darek Hejcman. Po faulu jihlavského hráče bylo na něj nařízeno trestně střílení, které útočník nevyužil.

 

Darku, s Duklou jste prohrávali 1:0, poté jste vyrovnali. Nakonec Jihlava vyhrála 2:1 v prodloužení. Jak moc prohra mrzí? Přeci jenom jste měli na více bodů…
Mrzí to, myslím si, že jsme poslední dvě třetiny hráli dobře. Měli jsme na to, udělat tři body, bohužel, i prodloužení jsme mohli dát první branku. Hodně nás to mrzí.

Jakým soupeře byla Jihlava?
Jihlava je pokaždé těžkým soupeřem, dobře bruslí a hraje do těla, takže i nepříjemná. Jak říkám, dvě třetiny jsme byli lepší a zasloužili jsme si vyhrát.

Po faulu na vás bylo nařízeno trestné střílení, které jste neproměnil. Co chybělo v tom zakončení?
Dělal jsem kličku do bekhendu, ale myslím si, že jsem měl spíše střílet na lapačku, nyní s tím už nic neudělám.

Připravoval jste se nějak na nájezd, nebo jste se jen rozjel?
Říkal jsem si, že to zkusím do bekhendu, protože to zkouším na tréninku. Měl jsem ale vystřelit, protože to gólman čekal.

V této sezoně jste nastřílel 12 gólů a na 15 jste jich nahrál. Jste druhým nejproduktivnějším hráčem Kadaně, jak jste s tím spokojený?
Spokojený, mohl jsem mít minimálně o pár branek a přihrávek více. Spokojený jsem, ale určitě by to mělo být o dost lepší.

Je 100% jisté, že budete hrát play – out. S čím do něj půjdete? Most dneska vyhrál a ztrácí na vás deset bodů…
Půjdeme tam s tím, že se chceme udržet. Na nic jiného nemyslíme, a nic jiného v úvahu nepřipadá. Jdeme tam pro všechny vítězství a zachránit to tady.

Ve středu zajíždíte do Třebíče, co od utkání očekávat?
Nevím jak na tom je Třebíč bodově, možná tam budou hrát s juniorkou. Chceme tam jet vyhrát a udělat co nejlepší výsledek.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM