Vrátí Kadaň Klášterci prohru z fotbalového turnaje?

Jakub Coufal | 28.08.2005 | |

Vrátí Kadaň Klášterci prohru z fotbalového turnaje?

Opět po roce bude mít Kadaň možnost poměřit své síly s druholigovým celkem HC Klášterec nad Ohří, který patří k našim tradičním soupeřům v přípravě ať už v hokejové, či fotbalové podobě. Hráči Kadaně určitě budou chtít vrátit svému okresnímu rivalovi porážku z červnového fotbalového turnaje v Málkově, kde naši borci podlehli Klášterci 2:0 a umístili se tak na druhém místě, právě za hráči Klášterce. Přesvědčit se o tom můžete 30. srpna od 18:00 na kadaňském zimním stadionu.

 
Ligová sezóna se nezadržitelně blíží každým dnem, a proto se oba týmy snaží vychytat a najít co možná nejideálnější sestavu do ligových bojů. Klášterec se snaží najít adekvátní náhradu za útočníky Mošnu, Rozsypala či Práchenského, kteří ukončili aktivní kariéru. Přípravný zápas s Kadaní bude pro klášterecké hráče znamenat, po několika zápasech s druholigovými celky, první poměření sil s prvoligovým týmem.

Z dosavadních výsledků našeho soupeře lze uvést těsnou prohru z Děčína 3:2, remízu 2:2 z Mostu nebo vysoké domácí vítězství s Děčínem v poměru 15:1. Stejně jako Kadaň, přivítal Klášterec na svém ledě švýcarský celek GCK Lions. Na rozdíl od našich hokejistů si tým Klášterce se zahraničními hosty neporadil a smolně prohrál v poměru 2:0. V přípravných utkáních se jako největší útočná hrozba jeví hráči jako Kotrouš (v utkání s Děčínem 3+2), Soukup, Babka a další.

Něco málo na atraktivitě utkání přidává fakt, že náš nový lodivod Ladislav Kubát působil během své trenérské činnosti i u našeho soupeře. Pozadu přirozeně nezůstávají ani hráči. Díky vzájemné vzdálenosti obou měst si několik hokejistů během své kariéry muselo zákonitě zkusit dresy obou týmů.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM