Po vítězství nad Duklou čeká Trhače Třebíč

Jiří Novotný | 14.11.2016 | |

Po vítězství nad Duklou čeká Trhače Třebíč

K a d a ň - V sobotu naši hokejisté potěšili své fanoušky výhrou nad Jihlavou, po které si do tabulky připsali cenné 3 body. WSM Ligy ovšem pokračuje ve zběsilém tempu a není čas usínat na vavřínech. Již dnes zajíždíme do Třebíče, na led aktuálně deváté Horácké Slavie.

 

SK Horácká Slavia Třebíč

Bílé hvězdy si v říjnu prošly těžkou krizí, prohrály sedm zápasů v řadě. Nevydařenou sérii utly minulou středu, kdy vyhrály v Litoměřicích, v sobotu pak zdolaly Most.

Třebíč má záporné skóre 54:68. Za tři body dosud vyhrála šestkrát, dvakrát po prodloužení.

Minulé kolo

V sobotu Horáci zajížděli do Mostu. Skóre zápasu otevřel v 9. minutě domácí Divišek. Třebíči se podařilo srovnat v úvodu druhé třetiny, vítězný gól pak zaznamenal v prodloužení Niko. Most - Třebíč 1:2p

Sestava Třebíče z duelu s Mostem: Jekel – Zdráhal, Niko, Bartejs, Koch, Čejka, Blaha, Schejbal, Zábranský – Erat, Dolníček, Kristl – Kusko, R. Zohorna, Mrázek – Jan Wasserbauer, T. Havránek, Psota – Malec, Milfait, Dymáček.

Kadaň již bez Moisia

Finská akvizice Patrik Mosio skončil v kadaňském dresu. Svými výkony nepřesvědčil a vrátil se do své domoviny.

Statistika

Gólmanskou jedničkou je Pavel Jekel, jenž nastoupil dvanáctkrát. Šestkrát chytal Dominik Svoboda. Nejproduktivnějším bekem je Jan Zdráhal (3+5). Útočníkům vládne veterán Roman Erat (2+16).

Zápas

Úvodní buly padne na třebíčském zimním stadionu v 17:30. Připraven bude textový online přenos. Držte palce Trhačům!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM