V sobotu na hokej! Do Kadaně přijedou Benátky

Jiří Novotný | 28.10.2016 | |

V sobotu na hokej! Do Kadaně přijedou Benátky

K a d a ň - Středeční duel na ledě Českých Budějovic Trhačům příliš nevyšel, Motor si s nimi poradil 5:1. Na prohru je třeba co nejrychleji zapomenout, neboť již v sobotu čeká černožluté bojovníky další utkání, před domácím publikem přivítají Benátky nad Jizerou. Úvodní buly padne v 17:00. Přijďte fandit!

 

HC Benátky nad Jizerou

Náš příští soupeř se po 18 odehraných kolech nachází na solidní 7. příčce s 28 body. Na šestou Slavii ztrácí 3 body (stejně jako na 5. Přerov a 4. Jihlavu), ze spodnějších pater se na něj tlačí 8. Ústí, jež má o bod méně. Benátky mají vyrovnané skóre 45:44, pochlubit se mohou nejlepší defenzivou druhé poloviny tabulky.

Benátečtí v říjnu zaznamenali 3 vítězství, pokaždé na venkovních kluzištích. Nejprve se blýskli v Havířově, poté na pražské Slavii a naposledy se radovali v Třebíči z těsné výhry 1:2.

Povedený výkon z Třebíče však Benátky nepotvrdily v minulém kole, kdy doma padly s Mostem 0:1 po samostatných nájezdech. Jednalo se již o jejich sedmý letošní nezdar v prodloužení či nájezdech. „Od první do poslední minuty špatné, bohužel. Nedostali jsme se vůbec ke své hře. Že máme bod, tak je trošku zázrak. Nezasloužili jsme si ani jeden,“ zoufal si na webu Benátek kouč Jiří Čelanský

.

Statistiky Benátek

Benátečtí notně rotují s brankáři, letos protočili již 4. Šestkrát chytal Filip Novotný, 25letý gólman pražské Sparty, jenž má za sebou krátkou anabázi v KHL. S úspěšností 94,84% kraluje benátecké čtvreci. Tu tvoří kromě Novotného Petr Kváča, Roman Will a finský čahoun Tuomas Tarkki. Všichni nastoupili čtyřikrát.

Statistikám zadáků vévodí osmibodový Daniel Krejčí (2+6). Někdejší mládežnický reprezentant loni válel ve slovenském Zvolenu. O dva body méně (0+6) má matador Václav Kočí, který Benátky reprezentuje v soutěži o sympaťáka WSM Ligy.

Nejproduktivnějším forvardem je teprve 20letý Jan Orodoš, jemuž k nasbírání deseti bodů (7+3) stačilo pouhých 9 zápasů. O bod méně (3+6) má zkušený Jan Víšek.

Zápas

Váš plán na sobotní podvečer je jasný - jdeme fandit Trhačům! Naši bojovníci se ani tentokrát bez pomoci svých fanoušků neobejdou. Zápas startuje na kadaňském zimním stadionu v sobotu 29. 10. v 17:00. Připraven bude rovněž textový online přenos na webu onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM