Druhým asistentem trenéra Jaroslava Becka se stal Kamil Koláček

Tereza Doksanská | 13.10.2016 | |

Druhým asistentem trenéra Jaroslava Becka se stal Kamil Koláček

Kadaň - Druhým asistentem trenéra Jaroslava Becka se stal Kamil Koláček, prvním zůstává Josef Dušek.

 

Hráčská kariéra
Kamil Koláček se narodil 21. 9. 1973, byl vynikajícím útočníkem, který dlouhá léta oblékal dres Chomutova. Avšak s hokejem začínal na ledě Litvínova. V dresu Litvínova si poprvé zahrál nejvyšší soutěž v letech 1993/1994. V témže roce nastoupil Koláček za Jindřichův Hradec, který hrál také extraligu, zahrál si i o udržení a poté baráž o extraligu. Za Jindřichův Hradec odehrál celkem 36 zápasů. Další sezonu hájil opět barvy Litvínova, s nímž si zahrál play – off. V roce 1993 si zahrál na juniorském mistrovství světa, kde zaznamenal za sedm zápasů jednu branku a čtyři asistence. Než přestoupil Kamil Koláček do Chomutova, tehdy ještě KLH Chomutov, oblékl dres Vítkovic a Prostějova. V Prostějově byl Koláček tahounem a nejproduktivnějším hráčem první ligy.

Chomutovská éra Kamila Koláčka
Do Chomutova přestoupil Kamil Koláček v roce 1997. V Chomutově pařil k nejlepším hráčům, dokonce nastoupil i se svým bratrem Richardem, se kterým hrál v útoku, kde jim to klapalo. Modro – bílý dres oblékal dlouhých devět let. Za devět let odehrál Koláček 424 zápasů, v nichž nasbíral 431 kanadských bodů. V sezoně 2005/2006 se Koláčkovi příliš nedařilo, a tak byl poslán do Ostravy, kde odehrál 11 zápasů.
Po devíti letech opustil Koláček Chomutov a na rok přestoupil do Mladé Boleslavi, navíc pomáhal i druholigovému Mostu. V Mladé Boleslavi a Mostě se Koláčkovi dařilo, v Boleslavi byl tahounem týmu a s Mostem slavil postup do 1. ligy. Po roce odehraném v Boleslavi zamířil Koláček do Mostu, kde strávil rok, poté ukončil kariéru.

Do Chomutova se Kamil Koláček vrátil, ovšem v roli trenéra
Koláček v Chomutově působil jako trenér mládeže. Věnoval se spíše malým dětem, tedy první až páté třídě. V roce 2016 nastali v mládežnických týmech změny. Šéftrenér mládeže Jan Šťastný jmenoval Kamila Koláčka jako asistenta Roberta Kašeho, který vedl juniory. Avšak asistentem juniorů se nestal na dlouho, v říjnu byl povolán do Kadaně, kde dělá asistenta Jaroslavu Beckovi společně s Josefem Duškem.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM