Do Kadaně zavítají Benátky, podaří se Trhačům navázat na výhru z Litoměřic?

Tereza Doksanská | 31.08.2016 | |

Do Kadaně zavítají Benátky, podaří se Trhačům navázat na výhru z Litoměřic?

Kadaň - K odvetnému duelu přijedou na led Kadaně Benátky nad Jizerou. Napraví Trhači reputaci z předešlého utkání, kde na stadionu Benátek prohráli těsně 4:3? Přijďte černožlutý tým podpořit, budou to potřebovat. Zápas začíná v 18 hodin na zimním stadionu v Kadani.

 

Poslední vzájemné utkání v přípravě
Do vzájemného zápasu, který se odehrál v Benátkách nad Jizerou minulý týden nastoupili kadaňští hokejisté bídně. Po dvaceti vteřinách hry se puk objevil před Dvořákem, který chtěl puk vyrazit, ale dojíždějící benátecký hráč byl rychlejší, trefil Dvořákovu masku a puk se objevil za jeho zády. Benátky tak vedly 1:0. Vyrovnat mohl Martin Kohout, ale brankáře Willa nepřekonal. V první třetině branka už nepadla a tak do druhé periody se šlo za stavu 1:0 pro domácí tým. Ani ve druhé části se na gól nečekalo dlouho. Po dvou minutách od úvodního buly se prosadili opět domácí hráči, tentokráte se prosadil Kroni Musilu. Trhači tak museli čelit dvoubrankovému vedení Benátek, které však netrvalo dlouho a Benátky šly do vedení už 3:0. První branku Trhačů vstřelil zkušený obránce Jakub Trefný. Jenže čtyři minuty po radosti Kadaně si benátečtí hokejisté vzali opět tříbrankové vedení. Hráči šli do kabin za stavu 4:1. Kadanští vstoupili do třetí třetiny aktivněji než domácí. Šanci měl Berger, avšak neprostřelil domácího brankáře. Až v pětačtyřicáté minutě se prosadil Martin Kohout a Trhači stáhli náskok Benátek na dvoubrankový. V posledních minutách utkání měli černožlutí přesilovou hru pět na čtyři, trenér Beck odvolal brankáře a hrálo se šest na čtyři. Přesilovou hru dokázala Kadaň využít, konkrétně se trefil Martin Osmík. Kadaňští dokázali snížit skóre na 4:3, které ale zůstalo svítit na tabuli i po skončení zápasu.

Poslední utkání Benátek

BK Mladá Boleslav: HC Benátky nad Jizerou
Utkání s Mladou Boleslaví bylo tréninkové. Hráči si vyzkoušeli prodloužení tři na tři a také samostatné nájezdy. Benátky prohrávaly po první třetině 3:0, když se za Mladou Boleslav prosadili Pospíšil, Hyka a Vampola. Ve druhé třetině padly také tři branky, dvě z nich do sítě benáteckých. Ve druhé minutě druhé části prostřelil brankáře boleslavských Lukáše Jan Víšek. Poté již benátečtí jen inkasovali. Ani ve třetí periodě se hostujícím hráčům nepodařilo skórovat, zatímco domácím ano. V prodloužení se Benátkám dařilo a vyhrály ho 2:0, trefili se Jiří Kučný a Daniel Krejčí. V samostatných nájezdech byla lepší Mladá Boleslav a zápas tak skončil 6:3.

Sestavy z utkání s Mladou Boleslaví
Tarkki (Hosnedl) – Kučný, Pastor, Mikliš, Pyrochta, Kolmann, Havlín, Krejčí, Kočí, Husa – Žejdl, Urban, Hrníčko, Mikyska, Víšek, Musliu, Volf, Volek, Miškovský, Hrabík, Bittner, Pabiška, Pacovský.

Poslední utkání Kadaně

HC Stadion Litoměřice: SK Kadaň
V první třetině diváci branku neviděli, avšak převahu Trhačů ano. Od první minuty byli černožlutí aktivnější než domácí. Ve druhé dvacetiminutovce se diváci gólu dočkali, avšak radost z něj neměli, protože byl do litoměřické svatyně. Filipa Šindeláře prostřelil po akci s Jakubem Trefným Dominik Vaněk. Šest minut po první vstřelené brance se opět radovali hosté. Opět po spolupráci s Jakubem Trefným se tentokrát prosadil Matěj Zadražil. Do třetice se trefil podruhé v utkání Dominik Vaněk. Stav po druhé třetině byl 3:0 pro Trhače. Kališníci ve třetí třetině okupovali branku Strmeně, avšak marně. Strmeň chránil svoji svatyni a nepustil za svá záda ani jeden gól a Trhači poprvé v přípravě vyhráli bez inkasované branky.

Sestava z utkání s Litoměřicemi
Strmeň (Lukeš) – Trefný, Cestr, Šimek, Tomeček, Drobný, Tejnor – Beránek O., Zadražil, Kohout – Osmík, Vrána, Vaněk – Ringler, Tupý, Petráš – Macháček, Müller.

O zápase
Již devátý přípravný zápas odehrají Trhači. Ve čtvrtek, 1. září od 18 hodin přivítají černožlutí Benátky nad Jizerou. Přijďte se podívat na první zářijový zápas a podpořit tak kadaňské hokejisty, kteří budou chtít navázat na výhru nad Litoměřicemi. Pokud si cestu na zimní stadion nenajdete, můžeme sledovat textový přenos na onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM