Trhači míří do Benátek, dokáží uspět na jejich ledě?

Tereza Doksanská | 22.08.2016 | |

Trhači míří do Benátek, dokáží uspět na jejich ledě?

Kadaň - Již k sedmému utkání zajíždí kadaňští na led Benátek nad Jizerou. Zatím se Trhačům v přípravě nepodařilo vyhrát ani jeden zápas, podaří se jim to tentokrát? Zápas začíná v 18 hodin na zimním stadionu v Benátkách.

 

Benátky v přípravě
Benátky začaly přípravu na domácím ledě, kde hostily ruského soupeře z VHL ligy Neftyanik Almetyevsk. Do 38. minuty to byl vyrovnaný a bezbrankový zápas. První branku utkání vstřelily Benátky, ale nakonec mistrovi z VHL ligy podlehli hokejisté Benátek 2:1. K druhému přípravnému zápasu zajížděli Benátečtí do Ústí nad Labem, odkud si odvezli porážku 4:3. V odvetném utkání s ruským soupeřem se Benátkám dařilo. Druhé domácí utkání, stejný soupeř a vysoká výhra 7:2. V dalším odvetném utkání se Benátkám dařilo. Tentokráte porazily Ústecký Slovan 4:2. Jak se říká „do třetice všeho dobrého,“ to platilo pro Benátky ve třetím domácím utkání. S Mostem si dokázali hokejisté Benátek poradit a celek ze severu Čech si odvážel porážku 5:2. Čtvrté domácí utkání za sebou už Benátčané vyhrát nedokázali a s dalším celkem ze severu Čech, Litoměřicemi prohráli 3:1. V dalším utkání si podruhé v přípravě poradily Benátky s Mostem, tentokráte 4:5 sn.

Kadaň v přípravě
Kadani se v přípravě zcela nedaří. Ze sedmi zápasů nevyhrála ani jeden, což není zcela dobré pro kadaňský tým. K napravení mají ještě tři utkání.

Přípravné zápasy Trhačů
SK Kadaň: HC Most 2:3
SK Kadaň: HC Stadion Litoměřice 2:7
SK Kadaň: HC Slovan Ústí nad Labem 1:6
Bremerhaven: SK Kadaň 1:2
HC Most: SK Kadaň 3:2
HC Slovan Ústí nad Labem: SK Kadaň 2:1

Vzájemná bilance ve WSM lize
V prvním utkání prohrála Kadaň na ledě Benátek 5:2, avšak doma vyhráli Trhači poměrem 4:1 a vzájemná bilance byla vyrovnaná. Jenže Benátkám se podařilo Kadaň zdolat pouze jednou, a tak vzájemná bilance hraje pro černožluté, kteří mají tři vyhraná utkání a pouze jedno prohrané.

Sestava Benátek z posledního utkání
HC Most: HC Benátky nad Jizerou
Žajdlík – Kolmann, Havlín, Husa, Mikliš, Hubáček, Pyrochta – Hrníčko, Plodek, Bělohorský – Miškovský, Mikyska, Víšek – Hrabík, Havlas, Bittner – Musliu, Janele, Brabec.

Sestava Kadaně z posledního utkání
HC Slovan Ústí nad Labem: SK Kadaň
Š. Lukeš (Dvořák) – Walter, Trefný, Szathmary, Šimek, Drobný, Cestr, Tejnor – Kůs, Hejcman, Chrpa – Berger, L. Vrána, O. Beránek – Petrák, Šťovíček, D. Vaněk – Veselý, F. Wágner, Osmík.

O zápase
Utkání přípravného utkání Kadaně na benátském zimním stadionu se uskuteční 23. 8. a buly padne v 18. hodin. Kdo se nedostaví na zimní stadion, může sledovat alespoň textový přenos na onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM