V posledním srpnovém domácím zápase přivítáme rivaly z Ústí

Jiří Novotný (KAD) | 10.08.2016 | |

V posledním srpnovém domácím zápase přivítáme rivaly z Ústí

K a d a ň - Poslední prázdninový duel na svém ledě sehrají Trhači už tento čtvrtek, kdy je naplánován přípravný mač s ústeckým Slovanem. Přijďte naše hokejisty povzbudit v derby se zástupci krajského města!

 

Kadaň nastoupí ke svém třetímu přípravnému střetnutí, z nichž dosud všechny sehrála před domácím publikem. Minulý čtvrtek nestačila na Most, jemuž podlehla těsně 2:3. Pondělní zápas s Litoměřicemi dopadl pro černožluté výsledkově ještě mnohem hůře, Stadion je deklasoval jasně 2:7.

Ústecký klub je tradiční prvoligovou baštou, v minulosti se netajil nejvyššími ambicemi. Hýřivé hospodářství tehdejší Lvů ovšem kýžený návrat mezi tuzemskou elitu nepřineslo, naopak se dostali do velkých existenčních potíží, jež dospěly k zániku subjektu. Na jeho troskách vznikl nový projekt Slovan, který disponuje notně osekaným rozpočtem. Ovšem minulý ročník budiž důkazem, že i s nevelkými finančními prostředky lze dojít daleko; spanilou jízdu Slovanu utla až v semifinále Jihlava.

Slovan již odehrál tři přípravná utkání, prohrál pouze jednou. Minulé úterý na svém ledě přehrál Benátky 4:3. O dva dny později vyloupil litoměřickou Kalich arénu, Stadion porazil 1:2. V úterý však narazil v Benátkách. Ty ústeckým hokejistům oplatily předešlou porážku a zvítězily poměrem 4:2. „Z tohoto zápasu nejsme zklamaní. Všichni hráči, kteří dnes nastoupili, hráli první zápas. Viděli jsme nedostatky, ale i dobré věci,“ nezoufal si na webu Benátek ústecký kouč Miroslav Mach.

Váš program na čtvrteční podvečer je tedy jasný. Jdeme na Trhače! Úvodní buly padne v 18:00.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM