Přípravný kolotoč se rozjíždí…

Jindřich Poledna | 03.08.2016 | |

Přípravný kolotoč se rozjíždí…

Po suché přípravě se konečně rozjíždí vlak s přípravnými zápasy. Kadaň jich má před letošní sezónou naplánovaných devět, s pěti soupeři. Začíná doma s Mostem, následují utkání s Litoměřicemi a Ústím. PO nich sehraje pět zápasů na ledě soupeřů. Jako první je jediný zahraniční tým – německý Bremerhaven. Následují zápasy v Mostě, Ústí, Benátkách a Litoměřicích. Poslední přípravné měření sil odehraje Kadaň na svém kluzišti proti Benátkám nad Jizerou.

 

Most rozhodně nebude chtít zopakovat situaci, kterou zažil v posledním roce. Téměř celou sezónu bojoval u dna prvoligové tabulky, zachraňoval se až v baráži, kde se štěstím zůstal díky sestupu Šumperka. I proto bude letos Spoléhat na pomoc Litvínova, kterému bude farmou.

Kádr Mostu dozná změn. Aktivní kariéru ukončil Vítězslav Nedrda, který odehrál v mosteckém dresu 481 mistrovských zápasů. V Kadani skončilo hostování Kamilu Charouskovi, který se přestěhuje zpět do Mostu. Další posilou je velezkušený Tomáš Divíšek. Velkou pomocí by mohly být střídavé starty dalšího ostříleného borce – brankáře Marka Pince.

Čtvrteční zápas bude pro Most také prvním měřením sil nového kádru. Ten má v plánu 11 přípravných zápasů včetně jednoho turnaje, na kterém ještě nezná své soupeře. Kromě druholigové Kobry si zahraje s tradičními prvoligovými soupeři. Má ale dva zahraniční soupeře, oba z Německa. Jedná se o Crimmitschau a Weisswasser.

První vzájemná příprava mezi Kadaní a Mostem se odehraje ve čtvrtek 4. srpna od 18 hodin. Všichni fanoušci jsou srdečně zváni!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM