Dokáže Kadaň navázat na domácí výhru a porazit Bílé hvězdy z Třebíče?

Tereza Doksanská | 01.11.2015 | |

Dokáže Kadaň navázat na domácí výhru a porazit Bílé hvězdy z Třebíče?

Kadaň - Po reprezentační přestávce pokračuje dvacáté kole WSM ligy. Kadaňští zavítají na led Horácké Slavie Třebíč. Třebíčští budou chtít vyhrát a oplatit černožlutým porážku 1:0, ale Kadaňští se jen tak nedají. Podaří se Kadani navázat na domácí výhru a porazit třebíčskou Slavii?

 

Třebíč ve WSM lize
Úvod do ligy měli třebíčští velmi dobrý. První čtyři utkání dokázali vyhrát, když porazili Šumperk 3:2 sn., Přerov 3:1, Kladno 2:1 sn. A Benátky nad Jizerou 2:1. Jenže po vítězné čtyřzápasové šňůře Třebíč třikrát za sebou prohrála. Venku prohrála s Prostějovem 4:1, se Slavií vysoko 7:1 a s Kadaní nejtěsnějším výsledkem 1:0. V osmém kole si třebíčští dokázali poradit se silnými Českými Budějovicemi, vyhráli vysoko 6:3. V dalším kole zajížděli moravané na sever Čech, konkrétně do Mostu, kde vyhráli 3:2. Jenže v zápase s Jihlavou a Havířovem třebíčští prohráli 2:1 a 2:4. Ve dvanáctém kole hrála Třebíč na ledě Litoměřic, odkud si odvážela výhru 4:2. Ve dvouch domácích utkání nedokázali třebíčští ani jednou vyhrát. S Ústím nad Labem prohráli 5:3 a se Šumperkem 3:2 sn.

Další utkání Třebíče
HC Zubr Přerov: SK Horácká Slavia Třebíč 2:5
SK Horácká Slavia Třebíč: Rytíři Kladno 0:3
HC Benátky nad Jizerou: SK Horácká Slavia Třebíč 2:4
SK Horácká Slavia Třebíč: LHK Jestřábi Prostějov 4:2

Poslední utkání Horácké Slavie
Bílé hvězdy v rámci devatenáctého kola zavítaly na led pražské Slavie. Zápas si lépe rozehráli hosté, když se deset minut po vhození buly trefil Dolníček. Zanedlouho skórovali i domácí. Tři minuty po trefě hostů skóroval domácí Robinson. Po první třetině se odcházelo do kabin za nerozhodnutého stavu 1:1. Ve druhé ani třetí třetině nepadl ani jeden gól, muselo se tak prodlužovat. Ani v prodloužení se nikdo neprosadil a rozhodovali samostatné nájezdy. V penaltách zvítězili hosté, když se podruhé v zápase trefil Dolníček a porazili silnou Slavii Praha.

Sestava z posledního utkání
Vejmelka – Malena, Štindl, Čejka, Niko, Bilčík, Přibyl, Bartoň – Zuzin, Dolníček, Miškovský – Kusko, Polodna, Holec – Wasserbauer, Tomek, Psota – Šik, Pokorný.

Ohlasy trenéra po utkání
Milan Razým (asistent trenéra):Hodnocení zápasu nemůže být pozitivní, protože jsme vůbec nepodali dobrý výkon. Nezasloužili jsme si vyhrát, protože jsme se neprosadili a na jeden gól se těžko vyhrává. Navíc jsme dostali branku při naší přesilovce, žádnou jsme nevyužili a ani jsme si téměř žádné gólové šance nevytvořili, takže jsme ani soupeře nepřehráli. O přestávce se na to musíme zaměřit a zlepšit herní projev ve všech směrech. Pak se snad nějaké výsledky dostaví, samo to rozhodně nepřijde.

Poslední utkání Kadaně
Černožlutí přivítali v sobotu Motor z Českých Budějovic. Hosté šli ve druhé periodě do vedení, když rozhodčí nařídil trestné střílení po faulu Trefného. Domácí bojovali a díky gólu Drobného domácí srovnali na 1:1. Utkání rozhodla branka domácího útočníka Veselého, když minutu po vyrovnávacím gólu vstřelil vítěznou branku. Hosté měli spoustu šancí, ale nedokázali vstřelit gól. Skóre poupravil čtyři minuty před koncem Kůs. Kadaň porazila České Budějovice 3:1.

Sestava z posledního utkání
Dvořák (Dlouhý) – Drobný, Trefný, Szathmáry, Blaha, Černý, Rohan, Novák, Cestr – Račuk, Kůs, Hejcman – Veselý, Kverka, Hlava – Vaněk, Vrána, Sloboda – Wágner, Macháček, Šťovíček.

Ohlasy trenéra po utkání
Jaroslav Beck:Klobouk dolů před výkonem celého týmu. Budějovice jsou silný celek s extraligovými zkušenostmi. Pro nás je to nesmírně těžký a kvalitní soupeř, proti nim je náš tým mateřská školka. Dnes všichni podali nesmírně ukázněný výkon, hokejově kvalitní, a s podporou Dvořáka jsme to zvládli.

O utkání
Zápas mezi Třebíčí a Kadaní se uskuteční v pondělí, 9. 11. od 17.30 na zimním stadionu v Třebíči. Pokud se nebudete moci dostavit a podpořit kadaňské hráče, sledujte alespoň onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM