Kadaň čeká další atraktivní soupeř. V sobotu přijede Motor

Jan Thöma | 30.10.2015 | |

Kadaň čeká další atraktivní soupeř. V sobotu přijede Motor

K a d a ň - Kadaňští hokejisté budou chtít navázat na dobrý výkon, který podali proti Slavii, proti které vybojovali bod, avšak tentokrát budou chtít víc. Budějovice se po odečtu bodů propadli na třetí místo a na Kadaň mají náskok pouhé tři body. Přijďte podpořit Spotovní klub Kadaň v důležitém a zajímavém utkání, která začíná v sobotu od 17:é0

 

ČEZ Motor České Budějovice

Motor se aktuálně nachází na třetím místě se 34 body a skórem 59:50. Motor se veze na vítězné vlně, která čítá tři utkání. Postupně si Jihočeši poradili s Litoměřicemi (4:3sn), Slavií (4:2) a Ústím nad Labem (6:2). Nejproduktivnějším hráčem Motoru je Josef Straka, ten má na svém kontě 22 bodů za deset branek a dvanáct asistencí. Branku Českých Budějovic hájí Ondřej Bláha, jenž má průměr 1.91 obdržených branek na zápas a úspěšnost zákroků 93.25 procent.


Mínus šest bodů a propad na třetí místo

Optimismus z dobrých sportovních výsledků vystřídalo zklamání z administrativní chyby, které se dopustilo vedení klubu. Motor byl potrestnán odečtem šesti bodů za neoprávněný start Martina Semráda, jenž nastoupil do dvou utkání proti Benátkám nad Jizerou a Havířovem. „Situace nás mrzí, Martinovi jsme letos smlouvu nenabídli a pouze nám vypomáhal v době, kdy jsme měli velkou marodku, k dodatečné registraci jeho smlouvy už ale nedošlo a za to teď musíme pykat. Je to v zásadě maličkost, která na zápasy nemá žádný vliv, bohužel regule jsou v tomhle jasné a přísné. Je to pro nás velké ponaučení do budoucna,” uvedl v tiskové zprávě provozní ředitel klubu Petr Sailer.

Poslední utkání Motoru

Motor - Slovan 6:2

V posledním zápase vyzval Motor v domácím prostředí Ústí nad Labem. Utkání se rozjelo až ve druhé třetině, ve které domácí České Budějovice nadělili Slovanu hned čtyři branky. Jelikož poslední dějství skončilo nerozhodně 2:2, tak si domácí Motor připsal tři body za vítězství 6:2. Zápas sledovalo v Budvar Aréně 6341, což byla návštěva kola.

Sestava z posledního utkání

Gába – Mucha, Kolmann, Suchánek, Vráblík, Zíb, Žovinec, Kříž – Kuchejda, Pajič, Babka – Nouza, Straka "C", Heřman – Žálčík, Rob, Švihálek – Guman, Škoda, Prokeš.

Hodnocení utkání trenéra Motoru Radka Bělohlava:

„Měli jsme špatnou první třetinu, zasloužili jsme si ji prohrát. Soupeř nás přestřílel, ze čtrnácti pokusů bylo osm gólových. Naši útočníci nepomáhali obráncům. Nástup do druhé dvacetiminutovky ale byl úplně jiný a to zápas rozhodlo. Pak už jsme utkání v klidu dohráli.“


Poslední utkání Kadaně

Oslabená Kadaň, s na poslední chvíli seskládanou obranou, se do svého soupeře zakousla hned od začátku a její tlak vyvrcholil brankou v přesilové hře, kterou dostal domácí tým do vedení ve 12.minutě Antonín Drobný - 1:0. Ačkoliv byla Kadaň i ve druhé třetině aktivnější, Slavii se podařilo vyrovnat. Přesilovku 4 na 3 využil hostující Jaroslav Markovič. Ve třetí třetina branka nepadla, a tak po 60ti minutách svítil na tabuli stav 1:1. Ačkoliv měli domácí hráči i v prodloužení více šancí a více ze hry, ze zisku bonusového bodu se radovali hosté. V čase 64:26 vsítil vítěznou branku Slavie Tomáš Jiránek.

Sestava z posledního utkání

Dvořák – Drtina, Drobný, Černý, Szathmáry, M. Rohan, Cestr – Hejcman, Kůs "A", Račuk "C" – Hlava, Kverka "A", Chrpa – Sloboda, Vrána, Vaněk – Veselý, P. Macháček, Wágner.

Pozápasové hodnocení trenéra Jaroslava Becka

„Myslím si, že jsme si zasloužili minimálně dva body a vyhrát. Musím tým pochválit, hráli výborně. Nebyl hráč, který by neodevzdal maximum a celý tým podal opravdu kvalitní výkon. Mám pocit, že Slavie nám utekla z lopaty, chvílemi jsme doslova nestíhali a je to obrovská škoda. Nemůžeme být skromní, dneska jsme si zasloužili tři body. Chtěl bych hrozně moc poděkovat fanouškům, doufám, že přijdou i na České Budějovice, protože hra i atmosféra je úplně jiná.“


O utkání

Kadaň ve druhém domácím utkání v řadě přivítá ČEZ Motor České budějovice. Utkání začíná v sobotu 31. října v 17 hodin. V minulém utkání proti Slavii podporovala kadaňské hokejisty fantastická návštěva, přijďte ji vytvořit i tentokrát! Pokud však nemůžete přijít přímo na zimní stadion, můžete sledovat online přenos na webovém portálu www.onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM