Podaří se Kadani zastavit rozjeté Jestřáby z Prostějova?

Jan Thöma | 23.10.2015 | |

Podaří se Kadani zastavit rozjeté Jestřáby z Prostějova?

K a d a ň - V dalším utkání WSM ligy čeká na Kadaň příjemné překvapení ligy tým z Prostějova, který v posledních kolech trápí favority a aktuálně okupuje šesté místo. Kadaň útočí na vyšší pozice, neboť na druhé místo ztrácí tým pod vedením Jaroslava Becka tři body.

 

LHK Jestřábi Prostřejov

Jestřábi nepoznali hořkost porážky tři zápasy. Navíc v Prostějově nečeká Kadaň přátelské prostředí, jelikož Prostějov má čtvrtou nejlepší návštěvnost WSM ligy.V posledních dvou zápasech si navíc vyšlápli na silné České Budějovice (4:2) a následně vykradli pražský Eden, když porazili 2:1 Slavii. Prostějov se aktuálně nachází na šestém místě s dvoubodovým náskokem na Benátky nad Jizerou. Na svém kontě mají pětadvacet bodů se skórem 35 vstřelených a 43 obdržených branek. Při pohledu do individuálních tabulek zjistíme, že nejproduktivnějším hráčem je Michal Dragoun, jenž má na svém kontě tři góly a devět asistencí, celkem tedy dvanáct bodů.


Poslední utkání Jestřábů

Slavia - Prostějov 1:2

O vítězsví Jestřábů rozhodla první třetina, ve které viděli přítomní diváci všechny branky utkání. Skóre zápasu otevřel v jedenácté minutě Jakub Illéš. Slavia sice po necelé minutě a půl vyrovnala zásluhou Miloslava Čermáka, ale tři minuty před první sirény rozhodl utkání Patrik Moskal. Zásluhu na tom má také Luboš Horčička, který pustil za svá záda jedinou střelu z celkových 43.

Sestava z posledního utkání

Horčička (Neužil) – Husák, Protivný, Sova, Kaluža, Vokurka, Drtina, Mojžíš, Rudl – Čuřík, Kuncek, Luňák, Volek, Illéš, Staněk, Dragoun, Kajaba, Šlahař, Moskal, Novák, Venkrbec.

Hodnocení utkání trenéra Jestřábů Kamila Přecechtěla

„Z naší strany to byl precizní výkon. Sice jsme měli hodně vyloučených, všechna oslabení jsme ale dokázali ustát.“


Poslední utkání Kadaně


 V šestnáctém kole WSM ligy přivítala Kadaň na svém ledě Benátky nad Jizerou, které porazila 4:1. Hosté po dvou třetinách sice vedli, ale skvěle zvládnutou třetí třetinou se z výhry raduje Sportovní klub. Dvěma brankami se na výhře podílel Marek Račuk, jehož doplnili Nicolas Hlava a Jaroslav Kůs. Výborný výkon předvedl také Tadeáš Dvořák, který zneškodnil několik větších šancí soupeře.

Stava z posledního utkání

Dvořák – Drobný, Mrázek, Charousek, Szathmáry, Černý, Rohan, Cestr – Račuk, Kůs, Chlouba – Chrpa, Kverka, Hlava – Vaněk, Vrána, Šťovíček – Wágner, P. Macháček, Doležal – Huňady.

Pozápasové hodnocení trenéra Jaroslava Becka

„První dvě třetiny byly od nás mdlý. Hráli jsme proti silnému soupeři, který věděl, co chce hrát. My jsme byli v koncovce takový vyčichnutý. Nemohli jsme takhle pokračovat, protože bychom takhle výborně bránící a bruslící Benátky nezvládli. Po druhé třetině jsem si něco řekli a je dobře, že to začalo fungovat. Zjednodušili jsme hru víc do koncovky, víc jsme se tlačili do brány a zlepšili pohyb. Je dobře, že nám to přineslo výsledek. Před tou těžkou sérií, jsou to pro nás velice důležité body.”


O utkání

Kadaň čeká série těžkých zápasů, která odstartuje v Prostějově, kde budou chtít svěřenci Jaroslava Becka uhrát co nejlepší výsledek. Utkání LHK Jestřábi Prostřejov - SK Kadaň startuje v klasických 18 hodin. Pokud nepojedete podpořit Kadaň přímo do Prostějova, čeká na vás online přenos na webovém portálu www.onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM