Do Kadaně přiletí ve čtvrtém kole Jestřábi z Prostějova

Jindřich Poledna | 15.09.2015 | |

Do Kadaně přiletí ve čtvrtém kole Jestřábi z Prostějova

Po ne zrovna vydařeném zápase v Benátkách přivítá Kadaň na svém ledě v programu 4. kola WMS ligy celek Prostějova. Jestřábi nezažívají zrovna radostný vstup do sezóny, mají o bod méně než Kadaň a díky lepšímu skóre se krčí na předposledním místě před týmem Šumperka.

 

Jestřábi prohráli v 1.kole v Benátkách až po samostatných nájezdech 0:1, v druhém kole padli vysoko 2:7 v Českých Budějovicích a v pondělí doma nestačili na pražskou Slávii, s níž prohráli až po nájezdech 2:3. Tým tak stále čeká na tříbodovou výhru, kterou jim Sportovní tým rozhodně nebude chtít darovat. Kadaň se po zbytečně ztraceném zápase v Benátkách bude opět chtít předvést ve výborném světle před svým publikem. A bude mít co napravovat. Trenér Josef Dušek hodnotil hru týmu po zápase v Benátkách takto: „Naše opory z prvního útoku dnes předvedly velmi špatný výkon. Do třetí třetiny jsme proto museli zamíchat se sestavou. Hloupé fauly, rukavice dolů a pěsti nás poslaly do zbytečného oslabení. Naše hra se už poté nezvedla. Benátečtí hráli velmi dobře, poctivě bruslili, příkladně pracovali a plnili své úkoly. Přesně tohle na nás dnes stačilo. S tímto přístupem některých hráčů jsme na ně prostě neměli.“

To trenér Kamil Přecechtěl hodnotil utkání se Slavií o dost optimističtěji: „ Máme konkurenceschopné mužstvo a na hodnocení jsem klukům říkal, že takto se musí přistoupit ke každému zápasu. Jít od jednoho ke druhému, a pak se posuneme tabulkou i někam jinam, než kde teď momentálně jsme.“ A ví, že tým na to opravdu má. Vždyť v Kádru jsou zkušení hráči jako gólman Luboš Horčička, obránci Marek Drtina nebo Pavel Mojžíš, v útoku budou určitě bodovat Michal Dragoun, Patrik Moskal Tomáš Rod či Jakub Čuřík.

Sestava Prostějova ze zápasu proti Slávii: Horčička (Neužil) – Protivný, Šenkeřík, Mojžíš, Kaluža, Husák, Drtina, Rudl, Vokurka – Krejčík, Čuřík, Moskal, Rod, Dragoun, Novák, Šlahař, Kajaba, Illéš, Gřeš, Kuncek, Augustin.

Kadaňská sestava pravděpodobně dozná několika změn. Už v poslední třetině trenéři měnili útočící trojice, tým dokázal snížit na rozdíl jediné branky, ale další oslabení sebralo Sportovnímu klubu veškeré naděje na zvrácení nepříznivého stavu.
Sestava Kadaně z posledního utkání v Benátkách: Strmeň (Tad. Dvořák) – Tejnor, Mrázek, Trefný, Charousek, M. Rohan, Tom. Dvořák, Havel – Račuk, Chlouba, Kůs – Šťovíček, Trochta, Veselý – Chrpa, Hejcman, T. Rohan – Vaněk, Vrána, Müller.

Utkání 4.kola má plánovaný začátek na kadaňském zimním stadioně ve středu 16.září v 18 hodin. Všichni fanoušci nejen kadaňského celku jsou srdečně zváni! Pokud se Vám nepodaří na zápas dorazit osobně, bude pro Vás připraven také tradiční online textový přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM