B tým vstoupil do bojů o 2.ligu

Jindřich Poledna | 17.03.2015 | |

B tým vstoupil do bojů o 2.ligu

A tým už má pár týdnů po sezóně, ale pro příznivce kadaňského hokeje ještě sezóna nekončí. B tým se totiž po zásluze probojoval do kvalifikace o 2. ligu. V krajském přeboru Karlovarského kraje neztratil ani bod a s přehledem tak vyhrál titul přeborníka kraje, což mu dává právo účasti v kvalifikaci o 2. ligu.

 

Kvalifikace se hraje systém tří skupin. B-tým SK Kadaň je ve skupině A společně s Letci Letňany a HC Lomnice nad Popelkou. Vítěz této skupiny se utká s vítězem skupiny B o jedno místo v 2. lize . Skupina C hraje samostatně také o jedno místo ve 2.lize.(Moravská část)

První zápas se odehrál v Letňanech v pátek 13. března. A Nedopadl pro Kadaň dobře. Po bezbrankové první třetině se domácí tým dostal do trháku a nakonec vyhrál 4:2. Nutno dodat, že Kadaň hrála polovinu hrací doby jen ve 4 hráčích v poli, protože rozhodčím se nelíbil styl hry severočeského týmu a velmi často jej vylučovali.

Jenže situace ve skupině se značně zamotala, kdy v dalším kole Letci prohráli na ledě Lomnice 5:2. Pokud by Kadaň v pátek doma porazila Lomnici, měly by všechny tři celky po jedné výhře a hrálo by se zase od začátku. I jeden zápas s vysokým skóre by mohl rozhodnout o konečné podobě této minitabulky.

Rozlosování Kvalifikace o 2. ligu skupina A:
13.3. pátek HC Letci Letňany - SK Kadaň 4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
20.3. pátek SK Kadaň - HC Lomnice nad Popelkou - 18:00
22.3. neděle SK Kadaň - HC Letci Letňany - 19:30
29.3. neděle HC Lomnice n.P. - SK Kadaň - 18.00

Přijďte podpořit kadaňské borce a buďte šestým hráčem našeho týmu! Odměnou Vám bude maximální výkon našeho týmu, který má chuť bojovat o 2.ligu!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM