Zajímavý soupeř míří do Kadaně. Sportovní klub bude hostit kladenské Rytíře

Marcel Holl | 12.10.2014 | |

Zajímavý soupeř míří do Kadaně. Sportovní klub bude hostit kladenské Rytíře

K a d a ň - Na kadaňský celek čeká další ligové kolo a opět v domácím hájemství. Do Kadaně přijede bývalý extraligový celek Rytíři Kladno. Svěřenci ex-kadaňského trenéra Čelanského v sobotu zvítězili na chomutovském ledě, kdežto zápas Kadaně byl pro mlhu odložen. Přijďte podpořit domácí hokejisty v boji o tři body do tabulky! Zápas startuje v pondělí 13.10. v již tradiční čas - 17 hodin a 30 minut!

 

Rytíři Kladno

Kladenští Rytíři v sobotu zajížděli k utkání do Chomutova. Po brankách Antonína Melky a Lukáše Kužela vedla rytířská družina již dvoubrankovým rozdílem. Chomutovu se podařilo vstřelit branku až zhruba 4 vteřiny před koncem hrací doby. Autorem snižující trefy je mladík David Kaše. Kladno si, tak v souboji dvou týmů co v loňském ročníku hrála extraligu, připsalo tři body za výhru 2:1

Sestava Kladna: Chábera – Kehar, Gutwald, Kužel, Kania, Chalupa, Bunda, D. Růžička – Melka, Redlich, Lukáč, Hořava, Eberle, Dalecký, Pitule, Tenkrát, Havlíček, Rudovský, Strnad.

poř. tým Z V VP PP P skóre B
9. Kladno 12 5 1 1 5 35:27 18
6. Kadaň 11 6 0 2 3 33:30 20

Statistické okénko

SK Kadaň - Rytíři Kladno
Karel Ton (4+8)Nejproduktivnější hráč Petr Tenkrát (5+8)
Romann Chlouba - 6 gólů Nejlepší střelec Petr Tenkrát, Jan Eberle, Miloslav Hořava - 5 gólů
Karel Ton – 8 asistencíNejlepší nahrávač Petr Tenkrát - 8 asistencí
Aleš Pavlas (0+4)Neproduktivnější obránce Jakub Kania (1+5)

O zápase ...

Zápas to jistě nebude pro kadaňské hokejisty jednoduchý. Pokud se nevypravíte z jakéhokoliv důvodu do hlediště, tak pro Vás bude připraven tradiční textový online přenos na serveru onlajny.com. Utkání startuje zítra v 17:30 hodin!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM