V pondělním kole přívíta Kadaň v domácím hájemství druhé Litoměřice

Marcel Holl | 28.09.2014 | |

V pondělním kole přívíta Kadaň v domácím hájemství druhé Litoměřice

K a d a ň - Po sobotní porážce v Prostějově čeká na svěřence trenéra Becka další těžký soupeř. Do Kadaně totiž míří aktuálně druhý tým tabulky - Stadion Litoměřice. Kališníci v posledním kole porazili doma Kladno a budou chtít opět bodovat. Proto přijďte podpořit kadaňské mužstvo v boji o důležité tři body do prvoligové tabulky. Utkání startuje v pondělí 29.září v 17 hodin a 30 minut.

 

HC Stadion Litoměřice

Stadion přivítal v sobotu na svém ledě Rytíře z Kladna a bylo se na co koukat. Utkání navštívilo 1650 diváků, což bylo nejvíc v letošní sezóně v Litoměřicích. V zápase bylo k vidění nespočet šancí na obou stranách, hra se přelévala od jedné branky ke druhé a padlo celkem devět branek. O branky domácího týmu se postarali Vítězslav Bílek, který se stejně jako Dvořáček trefil dvakrát a jeden gól si připsali Novák a Švagrovský. Stadion si tedy připsal výhru a cenné tři body.

Sestava Litoměřice: Král (Přikryl) – Krstev, Mikliš, Šulc, Bílek D., Míka, Špelda, Kolář, Plášil – Bílek V., Kalla, Rys – Novák, Švagrovský, Chlapík – Ondráček, Procházka, Doležal T. – Doležal Z., Černoch, Dvořáček.

poř. tým Z V VP PP P Skóre Bodů
12. Kadaň 6 2 0 2 2 18:20 8
2. Stadion Litoměřice 7 4 0 1 2 22:17 13

Před novým ročníkem přišlo do litoměřické kabiny velké množství hráčů. Klub využívá i nadále spolupráce s extraligovou Spartou, tudíž se v jejich dresu může objevit například talentovaní Dominik Volek či Adam Chlapík. Dále přišli do útoku Kalla s Bílkem a do obrany Angel Krstev, jenž posledně působil v Chomutově.

Statistické okénko

SK Kadaň - HC Stadion Litoměřice
Roman Chlouba(3+2)Nejproduktivnější hráč Jaroslav Kalla(2+8)
Roman Chlouba a Jakub Novák – 3 gólyNejlepší střelec Vítězslav Bílek – 5 gólů
Karel Ton a Aleš Pavlas – 4 asistenceNejlepší nahrávač Jaroslav Kalla - 8 asistencí
Aleš Pavlas (0+4)Neproduktivnější obránce Radek Míka (1+3)
Jakub Trefný – 10 trestných minutNejtrestanější hráč Martin Procházka – 16 trestných minut

O zápase...

Utkání osmého kola se odehraje na kadaňském zimním stadionu. Kadaňští hokejisté budou chtít zopakovat výhru z posledního zápasu v domácím hájemství a odčinit prohru v Prostějově. Litoměřice, aktuálně druhý tým tabulky, bude chtít navázat na domácí výhru s Kladnem. Pokud se z jakéhokoliv důvodu nevydáte podpořit černožluté bojovníky do ochozů, tak pro vás bude připraven tradiční textový online přenos. Úvodní bule padne na led v pondělí 29.září v 17:30!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM