"Příčinou prohry byla asi špatná produktivita," říká po utkání s Ústím Jaroslav Kůs

Marcel Holl | 08.03.2014 | |



K a d a ň - Sportovní klub dnes zahájil třízápasovou šňůru domcích utkání ve skupině o baráž. První týmem, který se svěřencům trenéra Buchala postavil do cesty, bylo Ústí. V utkání byl hodně vidět kadaňský forvard JAROSLAV KŮS, který byl u všech branek, které padly v pátém kole play-outu.

 

Jak hodnotíš dnešní zápas?
Špatně. Byl to další důležitý zápas a my nemáme z něho žádný bod. Je to těžké hodnotit. Myslím si, že jsme byli 90% zápasů lepší než Ústí, ale hokej se hraje na góly.

Co jsou dle tebe hlavní příčiny prohry s Ústím?
Asi špatná produktivita, protože jsme střel měli dost, ale z těch šancí, hlavně ve druhé třetině, jsme prostě nedokázali dát žádný gól. Ústí má, dá se říct, pět šancí a z toho dají tři góly.

Ve druhé třetině jste měli více šancí než Ústí, to ale dokázalo vstřelit dvě branky. Co k tomu říct?
Co bych tomu řekl. Já bych to chtěl hodit nejvíce na celou naší lajnu, protože naše lajna byla dnes u všech tří gólů, které jsme dostali. Pak jsme sice dva góly dali, ale to už bohužel nestačilo. Takže si to dneska bereme na vinu hlavně my.

Co říkali trenéři v kabině před poslední třetinou?
Že je to o dva góly, ale že se hokej hraje šedesát minut a my jsme věděli, že na to máme. Že se do nich máme víc tlačit a málem to vyšlo.

Jak bys popsal dva góly, které oba padly ve dvojnásobené přesilovce?
Bylo to oba pět na tři, takže tam nás je o dva více, takže se to hraje trošku jednoduše. První gól byla střela od modré od Szakyho (Szakal – pozn. aut.), krásně to trefil. Druhý gól byla dorážka Jirky Charouska, takže super.

Jak zpětně hodnotíš zápas v Českých Budějovicích?
V Budějovicích, si myslím, že jsme paradoxně nebyli lepší celek, jako dneska, ale napadaly nám tam góly a v Budějovicích zachytal Kosťa (Kostúr – pozn. aut.) famózně a odvezli jsme si všechny tři body.

Co očekáváš od dalších dvou domácích zápasu se Šumperkem a Mostem?
Dneska jsme si to trošku podělali, když to řeknu lidově. Máme teď doma Šumperk a Most a my chceme šest bodů. Nic jiného nebereme.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM