Na kadaňský led přijíždí ústecký Slovan

Ondřej Holl, Marcel Holl | 07.03.2014 | |

Na kadaňský led přijíždí ústecký Slovan

K a d a ň - Skupina o udržení pokračuje svým pátým kolem. Na kadaňský led zajíždí zatím vedoucí tým skupiny o baráž - HC Slovan Ústečtí Lvi, kteří zatím nasbírali v záchranářské skupině 7 bodů za dvě výhry, jednu prohru a jednu porážku po nájezdech. Mají na svém kontě celkem 72 bodů. SK Kadaň o dva méně. Kdo uspěje v dalším severočeském derby?

 

HC Slovan Ústečtí Lvi

Založeno: 1945
Stadion: Zlatopramen Aréna (kapacita 6 500 diváků)
Webové stránky klubu: hcusti.cz
Umístění v poslední sezóně: 3. místo po základní části, semifinále play-off 1.ligy
Trenér: Milan Skrbek
Aktuální forma (posledních 10 zápasů): 5-0-1-3

Sestava z posledního utkání: Petrásek – Grin, Z. Sklenička, Vl. Brož, Vobořil, K. Černý, Smetana, Holomek – Baránek, Alinč, P. Přeučil – D. Tůma, Rod, Pořický – V. Meidl, M. Hanzl, Vávra – Kuchynka.
___________________________________________________________________

Ústečtí lvi hájí po prvních čtyřech kolech skupiny o baráž vedoucí pozici, avšak nyní na ně čeká dvojice zápasů na ledě soupeřů. Prvním z nich je dnešní zápas v Kadani. Slovan začal play-out na domácím ledě s Berounem a prohrál s Medvědy 2:4. Následně si celek z krajské metropole připsal dvě tříbodové vítězství, když porazil České Budějovice (1:3) a Most (6:3). Ve středu ale Lvi nestačili doma na Draky ze Šumperka a prohráli 3:4 po samostatných nájezdech.

Statistiky

Nejproduktivnějším hráčem Lvů ve skupině o udržení je zatím s pěti body David Tůma, který má na kontě čtyři branky a jednu nahrávku. Hned za ním je také s pěti kanadskými Vladimír Brož a Martin Hanzl, kteří mají po jedné brance a 4 asistencích. Nejvíce trestaný hráč ústeckých je s 8 trestnými minutami opět Vladimír Brož, který je v celkovém pořadí trestů na 7. místě.

V ústeckém brankovišti se zatím vystřídali dva brankáři. S úspěšností téměř 95% a s průměrem 2 branek na zápas vede Jan Dlouhý před druhým Michaelem Petráskem, který má zatím úspěšnost 92,77% a 2,90 obdržených branek na utkání.

K zápasu...

Pokud vás zajímá, jak si povedou černožlutí bojovníci v bitvě se Slovanem, můžete dorazit přímo na kadaňský zimní stadion, nebo sledovat tradiční online přenos. Zápas startuje v 17:30 hodin.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM