Mládežníci mají za sebou další ligové zápasy

Marcel Holl | 20.11.2013 | |

Mládežníci mají za sebou další ligové zápasy

Už podruhé v letošní sezóně jsme si pro Vás připravili menší shrnutí výsledků kadaňské mládeže. Jestli Vás zajímá, jak si vedou možné budoucí opory A-týmu, tak jste na správném místě, neboť se podíváme jak si vedou oba dorosty (starší a mladší) a dále se pak podíváme i na kategorie žáků.

 

Jako v prvním letošním shrnutí mládežnických výsledků začneme tou nejstarší kategorií, tedy starším dorostem. Starší dorostenci mají odehráno 14 zápasů, v nich si připsali pět výher v základní hrací době a jednu výhru po samostatných nájezdech. Při našem posledním okénku do této kategorie měli dorostenci odehraných šest zápasů a čekal je domácí zápas proti Kobře Praha. Ten se jím podařilo zvládnout a připsali si tak výhru 5:3. Druhý domácí zápas v témže víkendu už ale úspěšný nebyl. Kadaňští nestačili na soka ze Zbraslavi a tamnímu Slavoji podlehli 11:6. Další víkend zavedl hokejisty v černožlutých dresech na led soupeřů, v pátek do Třemošné a v neděli do Děčína. Z tohoto dvojutkání získala Kadaň jednu výhru a to v nedělním zápase s Děčínem (1:4), na ledě Třemošné se zrodila prohra 4:1. Poté následoval poslední říjnový víkend a domácí zápas s PZ Kladno a nedělní v Litoměřicích. Oba soupeři byli nad kadaňské síly. Kladenští si z Kadaně odvezli výhru 7:2 a Litoměřice doma vyhráli 7:5. První listopadový den následovala domácí odveta proti Litoměřicím a opět byla neúspěšná (6:9). O dva dny později hrál „staršák“ na ledě nedalekého Mostu a přivezl si domů všechny body, neboť zvítězil 6:3. Po utkání proti Mostu následovala dvanáctidenní pauza. Ihned po jejím skončení naskočila nejstarší mládežnická kategorie do domácí odvety s Mostem a bohužel opět prohrála, tentokráte 2:5. Zatím posledním a vítězným zápasem Staršího dorostu SK Kadaň je výhra 3:4 po samostatných nájezdech z ledu pražské Hvězdy. Již tento pátek, tedy 22.listopadu hostí Kadaň v domácím zápase „B“ tým staršího dorostu Karlových Varů. Zápas začíná v 19:15.

Druhou kategorií v pořadí je mladší dorost neboli Piráti Chomutov B. Při posledním shrnutí této kategorie měli mladší dorostenci na svém kontě pět zápasů a dvě výhru. Třináctého října odehrála Kadaň své šesté utkání v sezóně a na domácím ledě přivítala Mělník. Tento duel se nakonec ukázal jako úspěšný, neboť domácí vyhráli 6:1. O týden později podlehli Hvězdě Praha na jejím ledě 4:3 po nájezdech. Po zápase s Hvězdou čekal na mladší dorostence další domácí duel a další domácí výhra, tentokrát proti Děčínu (8:2). V poslední říjnový den mířili kadaňští na led pražské Kobry a opět dokázali, že mají výkony jako na houpačce. Z hlavního města se totiž vraceli s prohrou 9:4. V dalším ligovém kole přivítal mladší dorost na svém ledě Beroun a opět odešel se sklopenými hlavami, prohrál 4:6. O jedenáct dní později si už ale hokejisté hrající pod hlavičkou Pirátů spravili chuť. Třemošnou porazili na jejím vlastním ledě vysoko 11:1. Dosud posledním zápasem mladších dorostenců je vítězné utkání proti Litoměřicím (1:6). Již tuto neděli hostí v dalším ligovém mači béčko Karlových Varů.

Dvě nejmladší kategorie kadaňské líhně musí dělat svým trenérům samou radost, protože jak starší žáci tak i jejich mladší kolegové, neboli mladší žáci sbírají jedno vítězství za druhým. Starší žáci nastoupili od 7.října do sedmi zápasů a z toho jich šest vyhráli. A jak že šli vlastně výsledky starších žáků? Takto: Klášterec nad Ohří (12:6), Ostrov n/O (3:24), Karlovy Vary (4:2), Sokolov (0:6), Stadion Cheb (8:10), Tachov/Mariánské Lázně (7:3) a na závěr jediná porážka v celé probíhající sezóně. Zrodila se na ledě Mannheimu, kadaňští zástupci schytali od svých německých kolegů debakl 21:0. Již tuto sobotu čeká starší žáky domácí derby proti Chomutovu.

Mladší žáci hrají své zápasy proti totožným soupeřům jako jejich starší kolegové a i ty výsledky jsou podobné. Jediným rozdílem je to, že mladší žáci mají na svém kontě už dvě porážky a jednu porážku, ale pojďme pěkně popořádku. Nejprve si ukážeme vítězné zápasy, neboť porážky a remíza jsou až na konci prozatímní výsledkové listiny. Výhry: Klášterec n/O (8:1), Ostrov n/O (0:40), Karlovy Vary (9:4), Sokolov (6:7), Stadion Cheb (2:8). A nyní si představíme i ty dva neúspěchy. Prvním z nich je domácí porážka s výběrem Tachova a Mariánských Lázní (3:6) a tím druhým je porážka od Mannheimu - 10:1. A jediná remíza ve výsledcích mladších žáků se zrodila také proti německým kolegům (3:3). Nyní hostí mladší žáci na svém ledě celek chomutovských Pirátů.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM