Zemřel Jaroslav Veselý

Jindřich Poledna | 05.11.2013 | |

Zemřel Jaroslav Veselý

Kadaňský hokejový klub postihla velmi smutná událost. V úterý ráno 5.listopadu zemřel po krátké nemoci ve věku 68 let dlouholetý činovník kadaňského hokeje Jaroslav Veselý.

 
Jaroslav Veselý věnoval hokeji v Kadani velkou část svého života. V klubu působil od 80.let a asi není nikdo, kdy by si uměl představit současnou pozici klubu bez jeho osoby. Pan Veselý byl jedním z lidí, kteří získali pro Kadaň nedávno zesnulého trenéra Zdeňka Šindlera. S jeho pomocí se dostal kadaňský hokej až do první ligy. Byl prvním člověkem Sportovního klubu, který v roce 1999 kývnul na vytvoření webových stránek klubu, aby měli fanoušci vždy čerstvé informace.

Mnoho let působil ve funkci sekretáře klubu, v posledních letech se staral především o mládežnické týmy. Na jeho bedrech ležel mimo jiné také chod zimního stadionu a nedalekého koupaliště. Klubu věnoval spoustu svého času i přes své zdravotní problémy a pro hokej dýchal až do posledních chvil svého života.

Jardo, děkujeme za vše, co jsi pro nás udělal. Bude nám všem chybět Tvůj nadhled, laskavost, přímé jednání, dobrá nálada, upřímnost a především Tvé zkušenosti.

V příští domácí zápas, 9.listopadu proti Šumperku, bude zahájen minutou ticha - vzpomínkou na Jaroslava Veselého.

Čest jeho památce!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM