Poslední díl - 2003/2004

Míša Sládková | 31.12.2004 | |

Poslední díl - 2003/2004

Seriál zakončíme loňským ročníkem. Snad všichni si pamatujeme nervy drásající poslední zápas, který rozhodl o všem. Připomeňme si tedy ještě jednou, jak málo stačilo Kadani k probojování do osmičky.

 
Tuto sezónu máme všichni ještě velmi dobře v paměti. Ačkoli letošním cílem bylo hlavně udržení ligy, začátek ročníku nevypadal nijak špatně, Kadaň obrátila ve svůj prospěch obě úvodní kola a pyšnila se první příčkou. Velmi solidní výsledky zajišťovaly mužstvu vždy postupové místo, nikdy nekleslo pod osmou příčku.

Kadaň získala skalp i v nejednom derby. V mnoha zápasech se dokázala dostat do vedení, když prohrávala i o několik gólů a to navíc za rekordní čas. Pro příklad v utkání s Ústím se stav 1:2 během 48 vteřin změnil na 3:2 a Kadaň slavila vítězství. Před začátkem vyřazovacích bojů obsazovala postupovou, osmou pozici.

Bohužel ji však bodově dotáhla Třebíč na devátém místě a o postupujícím musel rozhodnout vzájemný zápas. Kadani by stačila i remíza. Ještě pár minut před závěrečným hvizdem naděje na postup žila. Třebíč ale dokázala vstřelit v předposlední minutě rozhodující branku a odsunula tak Kadaň na nepostupové deváté místo v tabulce. Toto místo se pro tento rok zapsalo Kadani jako konečné.

Soupiska:

Michal Fikrt (část sezóny), Luboš Horčička, Pavel Damašek, Petr Hynek (část sezóny) – Petr Pospíšil, Pavel Mareček, Martin Kivoň, Radek Hlavatý, Ladislav Řezníček, Jaroslav Kreuzman – Stanislav Stavenský, Jiří Kuchler, Tomáš Polanský, Lukáš Duba, Lukáš Pech, Miloš Kajer, Petr Kukla, Petr Derfler, Pavel Pelán, Kamil Tvrdek, Lukáš Hubínek

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM